Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Autors: Juris Grīns

Motokrosa braucējiem Ķegumā būs iespēja piedalīties MXGP akadēmijā

Motokrosa braucējiem Ķegumā būs iespēja piedalīties MXGP akadēmijā
MXGP akadēmija
Foto: mxgp.com

Latvijas Motosporta federācija aicina pieteikties ikvienu jauno motokrosa talantu, kurš būtu gatavs izmantot iespēju un papildināt savas prasmes profesionāļu uzraudzībā MXGP akadēmijā (MXGP Academy).

Akadēmijas norisināsies Ķegumā, „Zelta Zirgs” mototrasē, šī gada 10.-12.jūlijam, sniedzot jaunajiem braucējiem gan iemaņas, gan zināšanas turpmākās motokrosa karjeras izaugsmē. Dalībnieku skaits ir ierobežots. Pasākums ir bezmaksas un organizēts sadarbībā ar FIM E un Youstream.

Visiem pieteikties gribētajiem sava dalība jāpiesaka sūtot e-pastu uz "moto@lamsf.lv" līdz 9.jūlijam, vai brīdim, kad beigsies vietu skaits. Kopējais dalībnieku skaits no Latvijas ir 15 braucēji, tādēļ gadījumā, ja akadēmijai pieteiksies vairāk sportistu, tiks ņemti vērā šī brīža Latvijas čempionāta rezultāti, nosakot, kurš ir spēcīgāks.

Tātad, no katras klases tiks izvēlēti 5 braucēji un vēl piecus novērtēs LaMSF, sadarbībā ar MXGP Academy pārstāvjiem. Uzsveram un aicinām ņemt vērā, ka akadēmijā nevar piedalīties tie sportisti, kuri kvalificējušies Eiropas čempionāta finālam.

MXGP akadēmija tiek rīkota regulāri, pulcējot daudzus jaunos talantus no dažādām pasaules valstīm un palīdzot azartiskiem un mērķtiecīgiem jauniešiem piepildīt savu motokrosa sapni – kļūt par pasaules mēroga braucējiem. Lai palīdzētu jaunajiem sportistiem pilnveidoties, apmācības procesā aktīvi iesaistās arī pieredzējuši un nopelniem bagāti motokrosa pārstāvji.

Labāku rezultātu sasniegšanai, papildus treniņiem un meistarklases apmācībai, MXGP akadēmijā tiek rīkoti arī semināri, nodarbības un klātienes tikšanās ar vecākiem, treneriem un federāciju pārstāvjiem.

Izmantotie resursi:
Sākums - LaMSF


Tomass Šileika. Foto: Facebook.com/motokross.mxmagmum

Deviņi latviešu motokrosa braucēji startēs "ADAC MX Masters" pirmajā posmā

Nedēļas nogalē deviņi latviešu motosportisti gatavojas startēt Vācijas atklātajā motokrosa čempionātā "ADAC MX Masters". Vadošajā klasē uz starta izies Tomass Šileika.
Foto: TRS moto Latvija

Triāla sezona tiks atklāta Sauriešos

27. aprīlī Sauriešu karjerā norisināsies Latvijas čempionāta pirmais posms triālā.

Latvijas motokrosa braucējiem uzvaras un pjedestāli Lietuvas "Jaunatnes kausā"

Latviešu jaunie motokrosa braucēji ar panākumiem startējuši Lietuvas "Jaunatnes kausa" ("Jaunimo taure") izcīņas pirmajā posmā, kas aizvadīts Berčūnu mototrasē, netālu no Paņevežas. Mūsējiem gan uzvaras, gan pjedestāli.