Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Autors: Kristaps Klaužs

Māris Martinsons: ''Iekarot pasauli ir grūti, bet palēnām viss ir iespējams''

Māris Martinsons: ''Iekarot pasauli ir grūti, bet palēnām viss ir iespējams''
Māris Martinsons (pa labi)

Ceturtdien šīs sezonas jaunumus atklāja “MX Moduls” komanda, kuras mērķis ir uzvarēt visās vietējās sacensībās, kā arī lēnām iekarot pasauli.

Jau ziņojām, ka šodien sezonas plānus un komandas sastāvu 2015.gada sezonai paziņojuši ''MX Moduls'' kluba pārstāvji. Sezona tiks uzsākta ar vienu jaunu un trim līdzšinējiem sportistiem. Komandu 2015. gada sezonā pārstāvēs Matīss Karro, Dāvis Ivanovs, Kārlis Sabulis un jaunais talants Kristiāns Freimanis.

Šajā sezonā “MX Moduls” saglabā jau pirmajā kluba dibināšanas gadā uzstādītos mērķus. Pirmkārt, uzvarēt visās vietējās sacensībās. Otrkārt, kļūt par profesionālu klubu, kuru pazīst un novērtē arī pasaulē.

Māris Martinsons, “MX Moduls” valdes priekšsēdētājs: “Mūsu sportistu iepriekšējo gadu sasniegumi un izcīnītie čempiona tituli liecina, ka ejam pareizajā virzienā. Praktiski visi izvirzītie mērķi tiek sasniegti. Protams, iekarot pasauli ir grūti, bet palēnām viss ir iespējams”.

“MX Moduls” komandai pievienojies jauns sportists. Talantīgais motokrosists Kristiāns Freimanis. Viņš startēs Latvijas motokrosa čempionāta 85cc klasē, kā arī Eiropas čempionātā.

“Mēs vēlamies piepildīt jaunus kvalitātes standartus Latvijas motokrosā un sniegt atbalstu jaunu un talantīgu sportistu izaugsmē, lai viņu vārds izskanētu ne tikai Latvijā, bet arī ārpus valsts robežām. Tāpēc priecājamies, ka mūsu komandā ir Kristiāns Freimanis. Jauns un perspektīvs sportists, kurš ir tikai 12.gadus vecs,” nobeidz “MX Moduls” valdes priekšsēdētājs Māris Martinsons.

Informāciju sagatavoja:
Sanita Pelēķe


Tomass Šileika. Foto: Facebook.com/motokross.mxmagmum

Deviņi latviešu motokrosa braucēji startēs "ADAC MX Masters" pirmajā posmā

Nedēļas nogalē deviņi latviešu motosportisti gatavojas startēt Vācijas atklātajā motokrosa čempionātā "ADAC MX Masters". Vadošajā klasē uz starta izies Tomass Šileika.
Foto: TRS moto Latvija

Triāla sezona tiks atklāta Sauriešos

27. aprīlī Sauriešu karjerā norisināsies Latvijas čempionāta pirmais posms triālā.

Latvijas motokrosa braucējiem uzvaras un pjedestāli Lietuvas "Jaunatnes kausā"

Latviešu jaunie motokrosa braucēji ar panākumiem startējuši Lietuvas "Jaunatnes kausa" ("Jaunimo taure") izcīņas pirmajā posmā, kas aizvadīts Berčūnu mototrasē, netālu no Paņevežas. Mūsējiem gan uzvaras, gan pjedestāli.