Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Sabulis un Freimanis startēs Itālijas motokrosa čempionātā

Juris Grīns
Juris Grīns

Sabulis un Freimanis startēs Itālijas motokrosa čempionātā
Kārlis Sabulis
Foto: Gino Maes

Jau janvāra beigās sāksies Itālijas motokrosa čempionāts, kurā plāno piedalīties arī sportisti no Latvijas.

"Internazionali d’Italia" čempionāts startēs 29. janvārī, kad gaidāms pirmais posms Riolas-Sardo trasē.

MX2 klases dalībnieku sarakstā, kur kopumā atrodami vairāk nekā 50 sportistu vārdi, ir arī Kārlis Sabulis, kurš pirms jaunās sezonas pievienojies "Yamaha" rūpnīcas atbalstītajai komandai "ASTES4-TESAR". Šogad viņa prioritāte ir dalība Eiropas čempionātā, bet pirmās sacensības šosezon sportists aizvadīs Itālijas čempionātā.

No spēcīgākajiem braucējiem, kas startēs Riolā-Sardo, jāmin Samuele Bernardini ("TM"), Braiens Bogerss ("KTM"), Braiens Hsu ("Husqvarna"), Deivijs Pūtjess ("KTM"), Kalvins Vlānderens ("KTM") un Benuā Paturels ("Yamaha"). Tika ziņots, ka uz starta Itālijā stāsies arī Jonass, taču viņa vārda pagaidām sarakstā nav - iespējams, tas tiks pievienots vēlāk.

25 sportisti pieteikušies dalībai MX1 klasē, kur brauks gan igauņi Tanels Leoks ("Husqvarna") un Gerts Krestinovs ("Honda"), gan tādi spēcīgi braucēji kā Antonio Kairoli ("KTM"), Deivids Filipērts ("Yamaha"), Džeremijs van Horebīks ("Yamaha"), Valentīns Guilo ("Honda"), Tims Gajsers ("Honda"), Glens Koldenhofs ("KTM"), Romēns Fevrs ("Yamaha"), Jevgēņijs Bobriševs ("Honda") un Rui Gonsalvešs ("Husqvarna"). Džefrijs Herlingss pagaidām nav sarakstā, tomēr arī viņš, tāpat kā Jonass, iepriekš paziņoja, ka startēs Itālijas čempionātā.

Tikmēr starp 125 kubikcentimetru klases dalībniekiem ir arī latvietis Kristiāns Freimanis ("KTM"). Kopumā šajā klasē startēs gandrīz 30 sportisti.

Izmantotie resursi:
Motocross News | Dirt Bike Rider Magazine