Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Gajsers pagaidām MXGP pret Ameriku nemainīs

Juris Grīns
Juris Grīns

Gajsers pagaidām MXGP pret Ameriku nemainīs
Tims Gajsers
Foto: mxlarge.com

Par spīti savam sapnim karjeru turpināt ASV, bijušais pasaules motokrosa čempions Tims Gajsers nākamos divus gadus vēl būs redzams MXGP sacīkstēs.

"Mans sapnis ir pārcelties uz Ameriku, un esmu diezgan drošs, ka vienudien tas notiks," nesen kādā intervijā sacīja "Honda" rūpnīcu pārstāvošais sportists, kurš 2015. gadā kļuva par pasaules čempionu MX2 klasē, pārspējot Paulu Jonasu, bet 2016. gadā atkārtoja sasniegumu jau MXGP kategorijā, turklāt debijas sezonā.

Kādu laiku motokrosa aizkulisēs tas bija "karstais" temats, jo pastāvēja iespēja, ka jau 2018. gada sezonā Gajsers izies uz starta sacensībās ASV, kur šis sporta veids ir ļoti attīstīts un iecienīts.

"Team HRC" vienība, ar ko slovēnim ir kontrakts līdz 2020. gada beigām, tagad oficiāli apstiprinajusi, ka Gajsers vēl vismaz divas sezonas startēs MXGP pasaules čempionātā.

Pašlaik Gajseram nav vietas "Honda" komandā, kas startē superkrosa un motokrosa sacensībās Amerikā. Kenam Rokzenam ir līgums ar vienību uz nākamajām divām sezonām, kamēr Koula Sīlija kontrakts beigsies 2018. gada izskaņā. Tiek arī ziņots, ka "Team HRC" nebūtu Gajseram līdzvērtīga aizstājēja, kurš nākamgad varētu startēt MXGP klasē. Zināms, ka "Honda" jau šobrīd "met acis" uz Džefriju Herlingsu, kura pašreizējās saistības ar "KTM" rūpnīcu beigsies 2020. gadā, kad holandietis varētu nomainīt komandā Gajseru.

Kā zināms, otrs "Honda" rūpnīcas komandas pilots MXGP sacensībās 2018. gadā būs šīs klases debitants Braiens Bogerss. Tiesa, nesen testu laikā gūtais kājas savainojums viņam liks atpūsties trīs mēnešus, līdz ar to var nākties izlaist jaunās sezonas pirmos posmos.

Izmantotie resursi:
Jaunumi « Sākums - AutoEuro

     [+] [-]

, 2017-12-18 13:55, pirms 6 gadiem
bino.lv shit