Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Sabulis lauzis abas rokas

Juris Grīns
Juris Grīns

Sabulis lauzis abas rokas
Sabulis pēc ārstu apmeklējuma
Foto: MX Moduls

Latviešu motosportists Kārlis Sabulis iedzīvojies savainojumā, kritiena rezultātā laužot abas rokas.

Pagājušās nedēļas nogalē Sabulis bija devies uz Itālijas motokrosa čempionāta sacensībām, tomēr jau kvalifikācijā piedzīvoja kritienu. Rezultātā tika lauzta roka.

Tomēr šonedēļ, veicot padziļinātas pārbaudes, secināts, ka sportists salauzis arī otru roku, līdz ar to uz kādu laiku par piedalīšanos sacīkstēs ir jāaizmirst.

Traumas gan nav tik nopietnas, lai Sabulim sezona būtu beigusies - tiek ziņots, ka atveseļošanās prasīs aptuveni mēnesi, pēc kā viņš atkal varēs piedalīties sacīkstēs.

Šosezon Sabulis pārstāv "Yamaha" komandu "ASTES4-TESAR", startējot Eiropas motokrosa čempionātā 250 kubikcentimetru klasē (EMX250). Sportists aizvadījis pirmos trīs posmus, vienā no finālbraucieniem arī guvis otro vietu, bet kopvērtējumā pašlaik ierindojas septītajā pozīcijā.

Visai droši var teikt, ka Sabulis būs spiests izlaist 28. maijā gaidāmo EMX250 posmu Francijā, kā arī 11. jūnijā plānotās Eiropas čempionāta sacensības Krievijā. Iespējams, viņš atkal stāsies uz starta 25. jūnijā, kad gaidāms sezonas sestais posms Itālijā, Otobiano trasē.

  +3 [+] [-]

, 2017-05-18 19:55, pirms 7 gadiem
Skarbi! Labi, ka nekas trakāks...draudzene ved uz mazmājiņu tagad?! 😁😁😁

  +1 [+] [-]

, 2017-05-18 20:41, pirms 7 gadiem
Mjā....kà noslaucīt dibi?

  +1 [+] [-]

, 2017-05-18 22:22, pirms 7 gadiem
Paveicās, ka it draudzene