Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Latvijas motokrosa sezona startēs Aizputē, lielais fināls notiks Cēsīs

Juris Grīns
Juris Grīns

Latvijas motokrosa sezona startēs Aizputē, lielais fināls notiks Cēsīs
Foto: lamsf.lv

2018. gada Latvijas motokrosa čempionātā notiks pieci posmi gan solo, gan blakusvāģu un kvadriciklu klasēs, taču daļēji to norises datumi un cīņu vietas atšķirsies. Tāpat šobrīd tapšanas stadijā ir citu motokrosa seriālu kalendāri.

Latvijas čempionāta solo klasēm sacīkstes gaidāmas 6. maijā Aizputē, pēc tam 27. maijā Igaunijas pilsētā Tartu, trešais posms notiks 1. jūlijā Dobelē, kam sekos cīņas 19. augustā Madonā un fināls 23. septembrī Cēsīs.

Savukārt blakusvāģu un kvadriciklu klašu pārstāvji uz kopīgām cīņām tiksies 6. maijā Aizputē, 27. maijā Tartu, trešais posms notiks 8. jūlijā, bet norises vieta vēl tiks paziņota, tad sekos sacensības 11. augustā Ķegumā un finālposms 19. augustā Madonā.

Latvijas Junioru čempionāts (LJČ) un Latvijas Amatieru čempionāts (LAČ) arī notiks ne vairāk kā piecu posmu ietvaros un organizatori tiek aicināti pieteikt sacensību rīkošanu. Šobrīd apstiprināti vien posmi Aizputē, Ķegumā un Madonā.

Pieci posmi plānoti arī Nacionālajā kausā (MXNC). Arī šeit vairums trašu vēl nav paziņotas, provizoriski zināms vien, ka būs posmi Alojā, Ainažos un Stendē. Potenciālajiem organizatoriem tiek piedāvāti brīvi datumi, tāpat kā LJČ un LAČ gadījumā.

Kļuvis arī zināms, ka 14. aprīlī Ķegumā notiks "Izaicinājuma kauss", 20. maijā Apē norisināsies "Vaidavas kauss", savukārt 16. septembrī pagaidām vēl nenosauktā trasē notiks Novadu kauss komandām.

Provizoriskais kalendārs un cita informācija: https://www.lamsf.lv/motokrosa-kale...

Izmantotie resursi:
Jaunumi « Sākums - AutoEuro