Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Bijušais pasaules čempions Heidens nopietni cietis ceļu satiksmes negadījumā

Bijušais pasaules čempions Heidens nopietni cietis ceļu satiksmes negadījumā
Nikijs Heidens
Foto: LaPresse/Scanpix

Bijušais pasaules čempions šosejas motobraukšanā Nikijs Heidens nogādāts slimnīcā Rimini (Itālija) pēc tam, kad velosipēdu izbrauciena laikā kopā ar draugiem viņu notrieca automašīna.

Kā vēsta "riminitoday.it", bijušo amerikāņu motosportistu notriekusi "Renault" markas automašīna, kurai sadursmes laikā sadauzīts priekšējais vējstikls. Pirmā medicīniskā palīdzība viņam tika sniegta jau notikuma vietā, bet vēlāk Heidens tika aizvests uz slimnīcu, kur viņam tiek ārstētas "vairākas krūšu un galvas traumas". "Motorsport.com" ziņo, ka Heidena stāvoklis joprojām ir nopietns.

"Nikijs Haidens ("Red Bull Honda World Superbike Team") iekļuvis negadījumā, kurā viņu treniņa laikā uz riteņa notriekusi automašīna," teikts "worldsbk.com" paziņojumā. "Incidents noticis šodien pēcpusdienā pie Rimini krastmalas, kur viņš pavadīja laiku pirms "Motul Italian Round" Imolā. Pēc incidenta tika izsaukta ātrā medicīniskā palīdzība, kas nogādāja sportistu slimnīcā. Jaunākā informācija tiks sniegta tiklīdz tā taps zināma."

35 gadus vecais Heidens MotoGP brauca laika posmā no 2003. līdz 2015. gadam, pārstāvot "Honda" un "Ducati" komandas. 2006. gadā viņam cīņā par MotoGP čempiona titulu izdevās pārspēt itālieti Valentīno Rosi. Pēdējās pāris sezonās Heidens startēja "World Superbikes", pirms gada Sepangas trasē izcīnot savu pirmo uzvaru.

Atgādinām, ka pagājušajā mēnesī Itālijā treniņa laikā sadursme ar automašīnu letāla izrādījās 2011. gada "Giro d'Italia" čempionam Mikēlem Skarponi.

Izmantotie resursi:eurosport.com

     [+] [-]

, 2017-05-17 22:02, pirms 7 gadiem
Autoram pie d...as, ko rakstīt. Kāda starpība,protams, kāda mašīna notrieca, bet ir tomer starpiba starp renault un peugoet.

     [+] [-]

, 2017-05-17 22:13, pirms 7 gadiem
kristapskristaps rakstīja: Autoram pie d...as, ko rakstīt. Kāda starpība,protams, kāda mašīna notrieca, bet ir tomer starpiba starp renault un peugoet.
Kazhdaya gavno, kanchaetsa na O, Pežo, Reno ...