Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Publiski nepaskaidrojot iemeslus, atceļ Zviedrijas MXGP posmu

Juris Grīns
Juris Grīns

Publiski nepaskaidrojot iemeslus, atceļ Zviedrijas MXGP posmu
Foto: mcnews.com.au

Pasaules motokrosa čempionāta Zviedrijas posma rīkotāji nolēmuši atcelt šogad plānotās sacensības, līdz ar to tās svītrotas no MXGP kalendāra.

Sākotnēji publiskotajā oficiālajā 2018. gada pasaules motokrosa čempionāta kalendārā bija iekļauti 20 posmi. Zviedrijas Grand Prix būtu bijis jānotiek 12. augustā Udevallas trasē, kur sacensības risinājušās arī līdz šim. Tagad oficiāli paziņots, ka tās atceltas.

"Pēdējā brīža izmaiņu dēļ, "Youthstream" ar nožēlo informē, ka Zviedrijas MXGP posma Udevallā organizators ir atcēlis FIM pasaules motokrosa čempionāta posmu, kas bija paredzēts 2018. gada 21. augustā," teikts čempionāta vadības sniegtajā paziņojumā.

Tas nozīmē, ka ir jāatceļ arī Eiropas motokrosa čempionāta sacensības EMX125 un EMX250 klasēs, kas bija plānotas tajā pašā nedēļas nogalē.

Sīkākas detaļas par šo lēmumu netiek publiski izpaustas. Tāpat nav nosaukts posms, kas varētu stāties Zviedrijas Grand Prix vietā.

Pērn MXGP klasē Zviedrijas posmā uzvarēja Tims Gajsers ("Honda"), bet MX2 klasē triumfēja Džeremijs Sīvers ("Suzuki").

Šobrīd kalendārā paliek 19 posmi. Sezona sāksies 4. martā ar sacīkstēm Argentīnā, kamēr 13. maijā Latvijā, Ķeguma mototrasē "Zelta Zirgs" norisināsies čempionāta septītais posms.

Izmantotie resursi:
Home | MXGP