Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Jonasa komandas biedrs Jasikonis pagarina līgumu ar "Husqvarna"

Juris Grīns
Juris Grīns

Jonasa komandas biedrs Jasikonis pagarina līgumu ar "Husqvarna"
Armins Jasikonis. Foto: Ray Archer

Lietuviešu motosportists Armins Jasikonis pagarinājis līgumu ar savu pašreizējo komandu "Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing", kuras sastāvā pasaules motokrosa čempionātā startē arī latvietis Pauls Jonass.

21 gadu vecais Jasikonis pie pašreizējā līguma ar "Husqvarna Motorcycles" rūpnīcu tika 2018. gada nogalē, un šogad aizvada savu jau trešo pilno sezonu MXGP klasē. Sportists šogad izcēlies ar vairākiem ļoti labiem rezultātiem, ieskaitot trešo vietu Lombardijas "Grand Prix" pirmajā braucienā, taču piedzīvojis arī kritienus, kas dažkārt liedzis sasniegt vairāk. Pašlaik viņš atrodas sestajā vietā pasaules čempionāta kopvērtējumā.

Pagarinot līgumu, Jasikonis nodrošinājis iespēju arī 2020. gada MXGP sezonā visos posmos pārstāvēt "Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing" krāsas. Viņa komandas biedrs arī nākamgad būs Pauls Jonass, kurš aizvada debijas sezonu MXGP kategorijā. Latviešu sportistam ir spēkā esošs līgums uz šo un nākamo sezonu.

Izmantotie resursi:
Jaunumi « Sākums - AutoEuro