Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Bidzāna graujošā sezona Vācijā: jau trešā uzvara "ADAC MX Masters" motokrosā

Juris Grīns
Juris Grīns

Bidzāna graujošā sezona Vācijā: jau trešā uzvara "ADAC MX Masters" motokrosā
Edvards Bidzāns. Foto: adac-motorsport.de

Vācijas "ADAC MX Masters" čempionātā vēl vienu veiksmīgu posmu aizvadījis latviešu motosportists Edvards Bidzāns, izcīnot uzvaru. Sacensībās startēja arī Mairis Pumpurs un Rainers Žuks.

"MX Junior Cup 85" ieskaites braucējiem sacensības Gaildorfā bija sezonas ceturtais posms. "MX Moduls" komandas sportists Edvards Bidzāns bija uzvarējis abās sacīkstēs gan pirmajā, gan otrajā posmā, kamēr trešo posmu pabeidza ar divām otrajām vietām braucienos un otro vietu arī summā.

Gaildorfas trasē Bidzānam atkal perfekts sniegums - uzvaras abos finālbraucienos, uzvara posmā un vēl vairāk izdevies palielināt pārsvaru kopvērtējumā pār konkurentiem. Priekšā vēl divi posmi, nākamais no tiem 31. augustā un 1. septembrī Bīlšteinā.

Bidzāna komandas biedrs Mairis Pumpurs startēja "MX Junior Cup 125" klasē, kur pirms tam bija aizvadīti četri posmi. Punktus latvietis guva tikai pirmajā braucienā, kad finišēja 16. vietā (otrajā braucienā 21. vieta), un rezultātā viņam posms noslēdzās ar 20. rezultātu. Šīs klases braucējiem vēl atlicis viens posms - 14. un 15. septembrī Holcgerlingenā.

"Motoparks Kandava" sportists Rainers Žuks Gaildorfā bija uz starta "MX Youngster Cup" klasē, bet braucienos viņam 31. un 30. vieta, tādēļ nācās palikt bez punktiem. Šai klasei vēl šosezon divi posmi - Bīlšteinā un Holcgerlingenā.

Spēcīgākajā "MX Masters" klasē latviešu sportisti nestartēja, bet, finišējot pirmajā vietā, uzvaru posmā guva pasaules čempionāta viens no līderiem, Džeremijs Sīvers. Otrajā vietā igaunis Tanels Leoks, kuram trešā un otrā vieta braucienos, kamēr trešais summā bija Deniss Ulrihs. Arī te jāaizvada vēl divi posmi.

Pilni posma rezultāti: https://www.adac-mx-masters.de/de/d...

     [+] [-]

, 2019-08-17 09:15, pirms 5 gadiem
Jauna zvaigznīte Latvijas motokrosā...lai izdodas viss un tikai uz priekšu!