Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Ar sīvām un aizraujošām cīņām sākusies "Zelta mopēds" jaunā sezona

Gatis Liepiņš
Gatis Liepiņš

Ar sīvām un aizraujošām cīņām sākusies "Zelta mopēds" jaunā sezona
Jānis Pastars
Foto: www.facebook.com/mxfoto.lv

Aizvadītajās brīvdienās Apē norisinājās leģendārās motokrosa sacensības "Vaidavas kauss", kura ietvaros ar sīvām cīņām tika aizvadīts "Zelta mopēds" 1.posms.

Kā portālam ''Sportacentrs.com'' pastāstīja "Zelta mopēds" sacensību viens no bīdītājiem un karoga nesējiem Ainārs Karro, tad uz starta izgāja kupls dalībnieku skaits piecās dažādās klasēs.

''Sacensības visās klasēs bija spraigas, un cīņa par uzvaru bija sīva līdz pēdējiem apļiem,'' portālam ''Sportacentrs.com'' saka Ainārs Karro. ''Varbūt pagaidām dalībnieku nav vairāk, taču kvalitāte ir augusi, kas priecē, jo, ja grib cīnīties par augstākajām vietām, tad savs mopēds ir diezgan jāuzlabo. Ar standarta braucamo ir grūti cīnīties par augstākajām vietām. Kopumā varu teikt, ka šī klase bija viena no skatāmākajām, jo daudzi skatītāji ar lielu interese sekoja līdzi visiem dalībniekiem. Tā kā ieteiktu jauniešiem, kuriem patīk motokross, izmēģināt spēkus šajā disciplīnā, jo adrenalīns ir liels un pozitīvas emocijas garantētas.''

Uzvarētāji tika noskaidroti piecās dažādās klasēs. Pirmo vietu divu braucienu summā 16+ un Sports klasēs izcīnīja Ainārs Karro, (-16) ieskaitē triumfēja Aksels Mangelsons, Arvo Matheuss bija pārāks (2A) klasē, bet igauniete Marlēna Valdasa uzvarēja (Meitenes) klasē.

Vēl "Zelta mopēds" seriālā atlikuši pieci posmi. Nākamais posms notiks 21.maijā Stelpē.

Visi rezultāti: https://speedhive.mylaps.com/Events...