Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Kantētājs Mucenieks pēc smagās traumas pārvests uz neiroloģijas nodaļu

Ints Megnis
Ints Megnis

Kantētājs Mucenieks pēc smagās traumas pārvests uz neiroloģijas nodaļu
Elvijs Mucenieks slimnīcā

Latviešu motokrosa kantētājs Elvijs Mucenieks pēc svētdien Spānijā gūtās smagās traumas slimnīcā no traumatoloģijas nodaļas pārvests uz neiroloģijas nodaļu.

Pasaules čempionāta motokrosā blakusvāģiem trešajā posmā svētdien iesildīšanās laikā smagu kritienu piedzīvoja Valentēna Žirū un Mucenieka ekipāža. Negadījumā blakusvāģa stienis pie kā turas līdzbraucējs ietriecies Muceniekam tieši mugurā. Spānijas slimnīcā pēc izmeklēšanas atklājies, ka sportistam lauztas 5 ribas un muguras skriemelis.

"Aizvadīta jau otrā diena slimnīcā. Nakts pēc operācijas ļoti smaga - pagulēt nav bijis iespējams sāpju dēļ. Kā atzina Elvijs, sāpes ir tik neciešamas, ka bez morfīna nav iespējams pagulēt," jaunumus pirmdienas vakarā pavēstījusi Mucenieka pārstāvētā "X99/Slīterāni" komanda.

"Šodien veiktas vairākas pārbaudes un no traumatoloģijas nodaļas Elvijs pārvests uz neiroloģijas nodaļu. Ārsti vēl nedod zaļo gaismu lidojumam atpakaļ uz Beļģiju. Tomēr ir arī kas labs - mērot asinsspiedienu, ārsti atzina, ka tas esot kā veselīgam bullim!" saka komanda.

Mucenieks ir pērnās sezonas pasaules vicečempions.

speedy recovery mate💪

A post shared by Kaspars Stupelis (@ks1555) on Apr 15, 2018 at 12:54pm PDT

  +1 [+] [-]

, 2018-04-17 07:29, pirms 6 gadiem
Turies...

  +1 [+] [-]

, 2018-04-17 10:21, pirms 6 gadiem
Novelu veiksmigu un drizu izveselosanos