Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Nedēļas nogalē Stelpē Eiropas čempionāts motokrosā

Juris Grīns
Juris Grīns

Nedēļas nogalē Stelpē Eiropas čempionāts motokrosā
Foto: fim-europe.com

Šīs nedēļas nogalē, 16. un 17. jūnijā Stelpē, sporta un atpūtas parkā "Pīlādžu mototrase" norisināsies Eiropas čempionāts Ziemeļaustrumu (NE) zonas motokrosā EMX65, EMX85 ieskaitēs, kur dalību pieteikuši vairāk kā 60 ātrākie šo klašu sportisti.

Paralēli šīm sacensībām norisināsies Vecumnieku kausa izcīņa motokrosā. 16. jūnijā gaidāmas cīņas MX50 un MXIesācēju klasēs, bet 17. jūnijā - MXAmatieri-MX15+, MXAmatieri-MX25+, MXAmatieri-MX30+, MXAmatieri-MX45+, MXAmatieri-MX-50+ un MXAmatieri-MX55+ klasēs.

Kā ierasts, Stelpē sestdienas vakarā trīs stundu garumā notiks arī zālespļāvēju sacensības.

Šajā sezonā Stelpē gaidāmas vēl vienas sacensības - pasaules čempionāta blakusvāģu motokrosā Latvijas "Grand Prix"izcīņa un Eiropas čempionāta posms kvadricikliem, kas norisināsies 28. un 29. jūlijā. Paralēli notiks Vecumnieku novada kausa izcīņa blakusvāģiem ar gaisa dzesēšanu, kā arī blakusvāģu Veterānu, Senioru, Junioru un Bērnu klasēs.

Izmantotie resursi:
Sporta un Atpūtas parks Pīlādžu Mototrase