Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Fevrs deviņas nedēļas pēc operācijas atgriežas MXGP

Juris Grīns
Juris Grīns

Fevrs deviņas nedēļas pēc operācijas atgriežas MXGP
Romēns Fevrs. Foto: mxgp.com

Franču motosportists Romēns Fevrs, kurš pasaules motokrosa čempionāta pirmajā posmā Argentīnā salauza potīti, sacensībās atgriezīsies jau šonedēļ notiekošajā posmā Portugālē, paziņojusi viņa pārstāvētā komanda.

2015. gada MXGP čempions šo sezonu uzsāka lieliskā fiziskajā formā un Argentīnā uzvarēja kvalifikācijas sacensībās, esot gatavībā iesaistīties cīņā par titulu. Pirmo finālbraucienu "Monster Energy Yamaha Factory MXGP" vienības sportists pabeidza trešajā vietā, bet otrajā braucienā krita, gūstot divus potītes lūzumus.

13. martā viņam veica operāciju, bet startēt Fevrs nevarēja Lielbritānijas, Nīderlandes, kā arī abos Itālijas posmos Trentino un Lombardijā. Kopvērtējumā viņš šobrīd atrodas tikai 22. pozīcijā un šogad par titulu necīnīsies, tomēr komanda paziņojusi, ka jau šonedēļ Aguedas trasē Fevrs atkal stāsies uz starta.

26 gadus vecais motokrosists jau divas nedēļas trenējas uz motocikla. Lai gan viņš vēl nav pilnvērtīgi atguvies no traumas, ārsti devuši zaļo gaismu dalībai sacīkstēs.

"Mana kāja vēl nav simtprocentīgi sadzijusi un paies vēl dažas nedēļas, pirms atkal būšu pilnīgi vesels," skaidro Fevrs. "Dažbrīd vēl ir sāpes, bet nav tik traki. Kopš operācijas pagājušas deviņas nedēļas, un man ir vajadzīgs atspēriena punkts, lai atgrieztos, pat, ja vēl neesmu pilnvērtīgi atguvies."

Izmantotie resursi:
MX Large

  -2 [+] [-]

, 2019-05-15 14:05, pirms 5 gadiem
Atgriezīsies Fevrs, Herlings un normāli braukšanas apstākļi, līdz ar to Jonasam būs atkal cīņa par tikšanu vairs top10..

     [+] [-]

, 2019-05-15 14:54, pirms 5 gadiem
Paulam tieši būs no kā mācīties un uz kādu ātrumu tiekties!

  +1 [+] [-]

, 2019-05-15 15:21, pirms 5 gadiem
Pofigs, Jonass drīz atgūs savu labāko formu un turpinās braukt Top3 tuvumā!