Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Lauris Freibergs: "Šis bija pirmais "Motokrosa karuselis", bet būs vēl"

Juris Grīns
Juris Grīns

Lauris Freibergs: "Šis bija pirmais "Motokrosa karuselis", bet būs vēl"
Lauris Freibergs
Foto: laurisfreibergs.lv

Aizvadīts pirmais treniņš/seminārs bērniem un jauniešiem - "Motokrosa karuselis 2017". Laikapstākļi Liepājā ļauj pat mēnesi ātrāk uzsākt treniņus, kas, viennozīmīgi, ir jāizmanto.

Jau ziņots, ka aizvadītās nedēļas nogalē Laumas mototrasē Lauris Freibergs ("F.F.F.") un Aivars Ābols ("Bieriņi") rīkoja bērnu un jauniešu motokrosa treniņu-semināru, kurā varēja piedalīties bērni vecumā no pieciem līdz 15 gadiem, ar 50cc, 65cc un 85cc motocikliem un ar vecāku līdzdalību.

Lauris Freibergs ("F.F.F."): "Viss sākās ar nelielu ideju - kopīgs treniņš bērniem un jauniešiem, kur domāts tikai par viņu vajadzībām un iespējām. Ar Aivaru Ābolu kopā radījām semināru/treniņu "Motokrosa karuselis", kas nu jau skaidrs, ka bija pirmais, bet būs vēl. Esmu gandarīts, ka mazajā Laumas trasē pulcējām 25 sportistus vecumā no 6 līdz 14 gadiem, no kuriem pieci bija atbraukuši no Igaunijas un Lietuvas. Tas, ka Kurzemē pavasaris ir ātrāk, ir jāizmanto - jātrenējas. Jo motokross ir foršs."

Motokrosa seminārā/treniņā jaunieši tika sadalīti divās grupās - pēc spējām, nevis klasēm - tāds princips tiks piemērots arī šogad jaunajā Latvijas Nacionālajā reģionu kausā.

Puišiem bija iespēja papildināt teorijas zināšanas - par karogu nozīmi, atrašanos trasē, atkārtojām noteikums, kā pareizāk iesildīties. Paldies arī A. Kostjukam par iesaistīšanos un jauniešu izglītošanu.

Izmantotie resursi:
Jaunumi

     [+] [-]

, 2017-03-14 15:42, pirms 7 gadiem
Veiksmi trenera darbaa,lai mazajiem kkipariem labi rezultaati trasees!!!