Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

''MX Moduls'' noslēdz sadarbības līgumu ar igauņu motokrosa zvaigznes Tanela Leoka komandu

Gatis Liepiņš
Gatis Liepiņš

''MX Moduls'' noslēdz sadarbības līgumu ar igauņu motokrosa zvaigznes Tanela Leoka komandu
Edvards Bidzāns

Motokrosa klubs MX Moduls noslēdzis sadarbības līgumu ar igauņu motokrosa zvaigznes Tanela Leoka ''A1M Husqvarna'' komandu. Līgums ir par latviešu sportista Edvarda Bidzāna startiem 2020.gada sezonā.

''Vienojāmies ar komandu “A1M Husqvarna” par abpusēji izdevīgu sadarbību. Tā paredz, ka “MX Moduls” klubs apmaksā sava sportista Edvarda Bidzāna dalību sacensībās ārpus mūsu valsts robežām, nodrošinot ar tehniku, dzīvošanu, nokļūšanu uz un no sacīkstēm. Toties “A1M Husqvarna” komanda aizved un atved uz čempionātu posmiem mūsu tehniku. Šāda veida sadarbība starp dažādiem klubiem nav nekāds jaunums. Mums ir izdevīgi finansiāli, viņiem toties komandā ir sportists, kurš var uzrādīt izcilus rezultātus,” skaidro Māris Martinsons, “MX Moduls” valdes priekšsēdētājs.

“MX Moduls” sportists Edvards Bidzāns 2020.gada sezonā brauks MX125 klasē. Viņš startēs Eiropas, ADAC, Itālijas čempionātos no “A1M Husqvarna”, bet Latvijas čempionātā – no “MX Moduls” komandas.

''Pagājušajā gadā tika runāts ar daudzām Eiropas komandām par līgumiem ar mūsu Edvardu Bidzānu. Labākās un spēcīgākās motokrosa komandas, kurām ir sportisti MX125 klasē, šai sezonai jau bija nokomplektējušas sastāvus. Viņi Bidzānam varēja piedāvāt līgumu uz 2021.gadu. Bija dažas komandas, kas piedāvāja sadarbību arī šosezon, taču šie piedāvājumi nebija pietiekami izdevīgi ne mūsu sportistam, ne mums kā klubam. Tāpēc arī nolēmām, ka 2020.gadā šāda veida sadarbība būs visizdevīgākā,” papildina “MX Moduls” menedžeris Valdis Seratinskis.

Informāciju sagatavoja:
MX Moduls