Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Herlingsam veikta vēl viena operācija

Juris Grīns
Juris Grīns

Herlingsam veikta vēl viena operācija
Džefrijs Herlingss
Foto: KTM Images

MXGP zvaigznei Džefrijam Herlingsam veikta vēl viena operācija, kuras laikā izņemts metāls no viņa lauztās potītes.

Herlingss jau bija atguvies no traumas un piedalījās pasaules motokrosa čempionāta noslēdzošajos trīs posmos, kā arī palīdzēja Nīderlandei septembra beigās uzvarēt Nāciju kausa izcīņā.

Tomēr viņš sūdzējās, ka ar metāla plāksni, kas tika ievietota, lai palīdzētu potītei veiksmīgāk sadzīt, kāju nav iespējams pilnvērtīgi pakustināt. Tagad, kad tā izņemta, viņš cer uzsākt gatavošanos nākamajai sezonai pie vislabākās veselības.

2018. gada MXGP čempionam Herlingsam šī sezona izvērsās traumām bagāta. Savainojuma dēļ viņš nevarēja piedalīties pirmajos sešos posmos, pēc tam atgriezās uz sacīkstēm Krievijā, bet tad Ķeguma trasē uzvarēja pirmajā braucienā, taču guva potītes traumu, kas lika izlaist vēl sešus posmus. Viņš piedalījās pēdējās trijās "Grand Prix" izcīņās, uzvarot noslēdzošajos divos sezonas posmos Turcijā un Ķīnā.

Jau vēstīts, ka 2020. gadā MXGP klasē "Red Bull KTM" komandas sastāvu, kurā līdz šim startēja Herlingss un veterāns Antonio Kairoli (itālis izlaida visu sezonas otro daļu traumas dēļ), papildinās pēdējo divu sezonu MX2 klases čempions Horhe Prado no Spānijas. Savukārt MX2 klasē KTM rūpnīcas vienībai pievienojies austrietis Renē Hofers, kurš būs komandas biedrs franču jaunajam talantam Tomam Viallem.

Izmantotie resursi:
autoeuro.lv

     [+] [-]

, 2019-10-14 09:41, pirms 5 gadiem
Jonasam nākam sezon būs vēl lielāks stimuls,jo tomēr Prado Mx2 šo nedaudz pabīdija uz otro plānu komandā.