Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Rosi: "Es nesaprotu, kā varu būt trešais"

Juris Grīns
Juris Grīns

Rosi: "Es nesaprotu, kā varu būt trešais"
Valentino Rosi
Foto: motogp.com

Motosporta veterāns Valentino Rosi atzīst, ka ir pārsteigts, ieņemot trešo vietu "MotoGP" čempionāta kopvērtējumā, jo "Yamaha" motocikls šobrīd nav pietiekoši ātrs, lai sacenstos par augstākajām vietām.

Rosi sacīkstēs nav uzvarējis kopš pagājušā gada posma Asenes trasē. Piecos posmos šogad viņš spējis finišēt pirmajā trijniekā, bet iepriekšējās sacīkstēs Misano trasē guva vien septīto vietu. Neskatoties uz to, viņš ir visai stabili trešais kopvērtējumā, tikai trīs punktus aiz "Ducati" pārstāvja Andreā Doviciozo, kamēr "Honda" braucējs Marks Markess ir iespaidīgus 70 punktus priekšā.

Vaicāts, vai nav sāpīgi, ka cerības uz titulu jau sešus posmus pirms sezonas beigām izskatās tik bēdīgas, Rosi atzīst: "Jā, bet ir jāsaglabā koncentrēšanās un jāatdod maksimums, jo kaut kādā brīnumainā veidā esmu trešajā vietā. Patiesību sakot, es nesaprotu, kā varu būt trešais."

Lai gan tuvākais sekotājs Horhe Lorenso no "Ducati" komandas ir 21 punktu aiz itāļa, Rosi apzinās, ka noturēties trijniekā nebūs viegli.

"Būs sarežģīti palikt pirmajā trijniekā, bet mums ir mērķis," viņš atzīst. "Mums ir jāmēģina šeit palikt, turklāt neesam tālu no Dovi. Mums ir vairāk punktu nekā Lorenso un vairāk punktu nekā Maverikam Vinjalesam."

Izmantotie resursi:
Motorsport.com: F1 News, MotoGP, Le Mans...

  -2 [+] [-]

, 2018-09-13 20:59, pirms 6 gadiem
Īsais padoms, kā būt trešajam: atrodi divus, kam mazliet pietrūkst naudas degvīna trauciņam un piestiķē trūkstošo. Uzreiz būsi trešais!