Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Jonass: ''Neesmu apmierināts ar aizvadīto nedēļas nogali''

Gatis Liepiņš
Gatis Liepiņš

Jonass: ''Neesmu apmierināts ar aizvadīto nedēļas nogali''
Pauls Jonass
Foto: Ray Archer | KTM Images

Pasaules motokrosa čempionāta posmā Francijā MX2 klasē latvietis Pauls Jonass izcīnīja piekto vietu, kas ļāva viņa sīvākajam konkurentam Horhem Prado pietuvoties kopvērtējumā.

Lai arī Paulam patīk braukt pa dubļiem, šoreiz pirmajā braucienā nācās samierināties ar ceturto vietu, bet otrajā braucienā pēc kritiena pirmajā aplī Jonass finiša līniju sasniedza sestajā vietā, kas divu braucienu summā deva piekto vietu. Noslēdzoties pasaules čempionāta desmitajam posmam, MX2 klasē Jonass saglabā līderpozīciju, tomēr spānis Prado šobrīd ir vairs tikai 16 punktus aizmugurē.

“Sestdien kvalifikācijā gāja labi, biju apmierināts ar braukšanu. Naktī uz svētdienu trase salija un tā bija dubļaina. Pirmajā braucienā neizdevās starts, jo starta taisne bija dubļaina, kā arī nedaudz saķēros ar komandas biedru Prado. Turpinājumā turējos ap trešo ceturto pozīciju, taču braukšana bija saraustīta – nejutos savā ādā, tāpēc ar šo braucienu, kurā izcīnīju ceturto vietu, nebiju apmierināts,” portālam ''Sportacentrs.com'' stāsta Pauls Jonass, kurš jau pirmdienas rītā aizvadīja treniņu.

“Otrajā braucienā pēc ilgiem laikiem izcēlu startu, taču pēc pāris līkumiem vienā līkuma izejā piedzīvoju kritienu, kas mani atsvieda uz pašām beigām. Turpināju braucienu un aizcīnījos līdz sestajai vietai. Protams, lai noķertu konkurentus, biju spiests vairāk riskēt, taču sajūtas bija labas, tāpēc varēju braukt ātrāk. Finišēju sestajā vietā, taču dēļ kritiena šoreiz uz augstāku vietu cerēt nevarēju. Kopumā jāsaka, ka neesmu apmierināts ar šo nedēļas nogali. Ir jāturpina strādāt un jācenšas jau Itālijas posmā visu vērst uz labo pusi.”

Jonass atzīst, ka sezona vēl ir gara, tāpēc viņš šobrīd punktus neskaita, bet gan turpina smagi strādāt. “Jau pirmdien no rīta aizvadīju treniņu – nekādas atlaides sev nedodu. Ir jāstrādā, lai būtu virsotnē. Cīņa ir sīva, un sezona vēl gara, tāpēc viss galvenais vēl ir priekšā. Atslābt nedrīkst. Punktiem ļoti nepievēršu uzmanību, taču, protams, patīkamāk ir, kad punktu ir vairāk, taču šobrīd ir tā, kā ir,” nobeidz MX2 klases līderis.

     [+] [-]

, 2018-06-13 20:26, pirms 6 gadiem
Gan jau viss būs labi ! Turpini tikai braukt, kā brauci, tā brauc ! Nav jau šis vietas tik sliktas arī tādos apstākļos ! Turies !!!

     [+] [-]

, 2018-06-15 20:37, pirms 6 gadiem
Bļāviens otrais starts bila labs...bet nu finiš no pēdējās bija vēl labāks...viss ir bumbās un Itālijā tur būs smiltīs...Turies !!!