Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Sabulis: ''Paldies "Yamaha" rūpnīcas komandai, kas noticēja man un deva iespēju''

Sabulis: ''Paldies "Yamaha" rūpnīcas komandai, kas noticēja man un deva iespēju''
Kārlis Sabulis
Foto: Jānis Pastars

Latvijas motokrosa braucējs Kārlis Sabulis pēc pievienošanās "Yamaha" rūpnīcas komandai "Kemea Yamaha Racing" saka paldies par doto iespēju.

Jau ziņojām, ka Sabulis nākamajos trijos posmos pasaules motokrosa čempionāta MX2 klasē pārstāvēs "Yamaha" rūpnīcas komandu "Kemea Yamaha Racing". Tas noticis pēc tam, kad vienības pamatbraucējs beļģis Brents Vandoninks iedzīvojies smagā īkšķa savainojumā, kā rezultātā viņš būs spiests izlaist aptuveni 6-8 nedēļas.

''Paldies manai komandai MX Moduls, kura mani spēja aizvest uz pagaidām visiem Eiropas čempionāta posmiem, kā arī deva man iespēju pierādīt sevi un būt kopā ar visiem Top braucējiem. Paldies komandai, kas noticēja man un deva iespēju braukt Pasaules čempionātā,'' iesāk Kārlis Sabulis.

''Milzīgs paldies "Kemea Yamaha Racing" komandai, kuri man deva lielo iespēju braukt tur, kur brauc pasaules labākie braucēji! Vienīgais veids, kā viņiem varu pateikties, ir attaisnot savas cerības un piepildīt savu sapni!''

''Paldies manam labākajam mehāniķim M.Strazdiņam, kurš visur man ir braucis līdzi un palīdzējis sagatavot tehniku uz 120%. Viņš ir ne tikai labs mehāniķis, bet arī labs cilvēks man blakus līdz pat šodienai. Protams, paldies arī visiem pārējiem - ģimenei, atbalstītājiem, maniem vistuvākajiem draugiem un radiniekiem, faniem un visiem, kas šo dienu ir padarījuši neaizmirstamu. Paldies Jums,'' nobeidz Kārlis.

Izmantotie resursi:
facebook.com