Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Stupelim ar Baksu piektā vieta PČ posma kvalifikācijā

Rolands Eliņš

Stupelim ar Baksu piektā vieta PČ posma kvalifikācijā
Etjēns Bakss un Kaspars Stupelis. Foto: Albert Schreuder

LETA. Latvijas vadošais blakusvāģu motokrosa kantētājs un trīskārtējais pasaules čempions Kaspars Stupelis kopā ar nīderlandiešu pilotu Etjēnu Baksu sestdien Spānijā ierindojās piektajā vietā sezonas otrā pasaules čempionāta posma kvalifikācijā.

Kvalifikācijas A grupā uzvaru guva Beļģijas pilota Deivī Sandersa ekipāža, kamēr Bakss ar Stupeli bija piektajā vietā.

Savukārt B grupā uzvaru izcīnīja britu braucējs Stjuarts Brauns, kamēr septītajā vietā bija vēl viens latviešu kantētājs Lauris Daiders kopā ar igauni Kertu Variku.

Cīņa par goda pjedestālu tiks aizvadīta svētdien.

Pirms nedēļas notikušajā pirmajā sezonas posmā uzvaru guva pasaules čempions Marvins Vanlušens no Beļģijas, kamēr Bakss ar Stupeli bija trešie, bet Variks/Daiders - ceturtie.

Šosezon pasaules čempionātā blakusvāģu motokrosā būs 14 posmi, no kuriem desmitais 28.jūlijā notiks Latvijas trasē Stelpē.

Stupelis un Bakss aizvadītajā sezonā izcīnīja trešo vietu pasaules čempionāta kopvērtējumā.

Izmantotie resursi:
LETA

  +1 [+] [-]

, 2019-04-14 08:34, pirms 5 gadiem
Kvalifikāciju Bax ar Stupeli sāka kā otrie, bet kādā ceturtā aplī neveiksmes dēļ atkrita uz devīto veitu. Pēc tam sākās pakaļdzīšanās, finīšā piektie ,sek. no ceturtās vietas. Vanlušenes ekipāža vispār nenobrauca nevienu apli.
Lai šodien Bax-Stupelim izdodas uzvarēt!

     [+] [-]

, 2019-04-14 11:43, pirms 5 gadiem