Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Autors: mxmoduls

Mēs vēlamies uzstādīt jaunus kvalitātes standartus Latvijas motokrosā!

Motokrosa klubs “MX Moduls” pēc lieliski aizvadītas prezentācijas, kurā pastāstīja par plāniem, sezonas startiem un dalībnieku sastāvu, ir pateicīgi komandas ilgadējajiem atbalstītājiem, medijiem un līdzjutējiem.

Māris Martinsons, “MX Moduls” un “Moduls Rīga” valdes priekšsēdētājs: “Mēs vēlamies uzstādīt jaunus kvalitātes standartus Latvijas motokrosā un sniegt atbalstu jaunu un talantīgu sportistu izaugsmē, lai viņu vārds izskanētu ne tikai Latvijā, bet arī ārpus valsts robežām.”

Šajā sezonā “MX Moduls” saglabā jau pirmajā kluba dibināšanas gadā uzstādītos mērķus, taču šogad uz tiem virzīsies intensīvāk un koncentrētāk. “Tuvāko gadu laikā jākļūst par profesionālu klubu, kuru pazīst un novērtē pasaulē. Mūsu sportistu iepriekšējo gadu sasniegumi un izcīnītie čempiona tituli liecina, ka ejam pareizajā virzienā. Praktiski visi izvirzītie mērķi tiek sasniegti. Domājot par šī sporta veida nākotni, svarīgi, lai “MX Moduls” izaudzina sportistus, kuri Eiropas un Pasaules čempionātos spēj cīnīties ar vadošajiem braucējiem,” stāsta Māris Martinsons.

Kluba “MX Moduls” mērķu īstenošana iespējama, pateicoties uzticamajiem atbalstītājiem, kuri kopā ar komandu ir no pirmās dienas. Paldies, Moduls Rīga, LDZ Cargo, Moduls Interjers, Latvijas Energoceltnieks, Energoremonts Rīga, Energo komplekss, Velve, Arčers, Binders, Evopipes.


, 2014-04-13 15:46, pirms 10 gadiem
Pēc sponsoriem izskatās, ka šis ir kkāds VEF fārmklubs
Foto: Fantic Racing
1

Bijušais Jonasa komandas biedrs Bogerss pievienojas "Fantic" rūpnīcas vienībai

MXGP rūpnīcas komanda "Fantic" oficiāli paziņojusi par līguma noslēgšanu ar Braienu Bogersu, kurš līdz ar to kļuvis par pārinieku Glenam Koldenhofam.
Horhe Prado. Foto: mxgp.com

Prado: "Visvairāk noguru no pienākumiem ārpus trases"

Pasaules motokrosa čempionāta Spānijas posmā vairāk nekā pārliecinošu uzvaru guva mājinieks Horhe Prado. Ņemot vērā, ka bija jāstartē dzimtenē, sportists atzina, ka no ārpus trases veicamajiem pienākumiem ik vakaru bijis vairāk noguris, nekā braukšanas ar motociklu.

Motoklubs "Kalsnava MB" - tad un tagad

Latvijas Motosporta federācijas (LaMSF) simtgades jubilejā uzzināsim, kā šo gadu laikā ir izmainījies ilggadīgais LaMSF biedrs - motoklubs "Kalsnava MB". Klubu dibināja divi tā galvenie vadītāji, tā laika motosportisti, enduro braucēji Mārtiņš Jakovičs un Jānis Lungevičs. Klubu pirmsākumos galvenokārt vadīja un tā sportistus trenēja Jakovičs, bet pēc Padomju Savienības sabrukuma līdz pat šodienai kluba vadītājs ir Lungevičs.