Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Ar brīvajiem treniņiem Francijas dubļos Karro sāk jauno motokrosa sezonu

Ar brīvajiem treniņiem Francijas dubļos Karro sāk jauno motokrosa sezonu
Matīss Karro
Foto: Andreu Falcó Photography

Sestdien Francijā, Valensā, ar brīvajiem treniņbraucieniem tika dots starts starptautiskām motokrosa sacensībām, kurās uz starta izgāja arī latviešu motosportists Matīss Karro, kurš pēc viena gada pārtraukuma atgriezīsies MXGP pasaules čempionātā, kur mūsu sportists pārstāvēs "24MX Lucas Oil Honda" komandu.

MX1 klasē startam pieteicās gandrīz 30 sportisti, kuru vidū bija daudzi vadošie MXGP pasaules čempionāta dalībnieki - Romēns Fevrs, Kens de Daikers, Kevins Straijboss, Šons Simpsons, Klemens Desale un citi.

Lai arī šodien bija paredzēts veikt divus brīvos treniņus, slikto laikapstākļu dēļ notika viens brauciens, kurā ātrāko laiku uzrādīja Šons Simpsons. Otrajā vietā ierindojās Straijboss, bet desmitais palika Matīss Karro.

Kā sarunā ar Sportacentru.com atzina Matīss, tad viņš treniņos varēja uzrādīt labāku rezultātu, taču šoreiz tas nebija galvenais, jo svarīgākais bija pierast pie dubļainās trases un jaunā motocikla.

''Slikto laikapstākļu dēļ sestdien tika aizvadīts tikai viens 20 minūšu garš treniņš,'' iesāk Matīss Karro. ''Šajā treniņā mans galvenais uzdevums bija iebraukties, pierast pie trases, motocikla un dubļiem. Jāsaka, ka, lai arī sajūtas kopumā bija labas, īsti nevarēju pierast pie trases un dubļiem. Kopumā ātrums bija labs, taču, protams, apļa laiki varēja būt vēl labāki, jo sanāca pieļaut mazas kļūdiņas. Arī uztraukums noteikti nedaudz iespaidoja rezultātu, taču tas ir normāli, jo šīs ir manas pirmās nopietnās sacīkstes pēc gada pārtraukuma. Sacensībās noteikti braukšu ar vēsu galvu un netrakošu, jo galvenais nobraukt līdz galam. Mani galvenie starti tomēr būs Katarā un Taizemē, kur sāksies jaunā pasaules čempionāta sezona.''

     [+] [-]

, 2016-02-14 01:32, pirms 8 gadiem
Pareizi! Lai izdodas saglabāt vēsu galvu, kad to visvairāk vajag! Tad būs arī panākumi! Turu īkšķi par Tevi!