Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Autors: Juris Grīns

Cēsīs atkal varētu notikt blakusvāģu motokrosa PČ posms

Cēsīs atkal varētu notikt blakusvāģu motokrosa PČ posms
Foto: Udo Weid

2017. gada sezonā viens no blakusvāģu motokrosa pasaules čempionāta posmiem, iespējams, notiks Cēsīs, liecina pagaidām neapstiprināta informācija.

Pasaules čempionāta sacensības arī nākamgad neiegriezīsies Ķegumā, kur savulaik risinājušās divas desmitgades. Tā vietā notiek mēģinājums pasaules čempionātu atgriezt Cēsīs, kur sacensības nav notikušas vairāk nekā desmit gadus.

Pagaidām vēl nav publiskots 2017. gada provizoriskais kalendārs, taču drīzumā tas varētu nonākt atklātībā, ar iekļautu posmu Cēsīs.

Organizatori vēlas sarīkot tikai blakusvāģu motokrosam veltītu nedēļas nogali. Paralēli pasaules čempionāta sacensībām tikšot rīkots arī Latvijas čempionāta posms, kā arī veterānu sacensības, kurās gaidāma dažādu pasaules valstu sportistu dalība.

2015. gadā pirmo reizi viens no pasaules čempionāta posmiem notika Stelpē un arī šogad sacensības atgriezās Pīlādžu mototrasē. Ķegumā tikmēr pēdējo reizi pasaules čempionāta sacensības risinājās pērn, taču šogad, kad trase nonāca Kristera Serģa pārraudzībā, tika izlemts tur rīkot vien MXGP pasaules čempionāta posmu.

Cēsīs pasaules čempionāts blakusvāģu motokrosā viesojies jau iepriekš - pēdējo reizi tas notika 2005. gadā.

Izmantotie resursi:
Jaunumi « Sākums - AutoEuro


, 2016-08-12 12:34, pirms 8 gadiem
Tas tik būtu ko vērts. Kas par atmiņām par cīņām starp Serģi un Vilīti tajā trasē.
, 2016-08-12 13:30, pirms 8 gadiem
Nu nav tur vietas blaķenēm. Ar to vienu mazo tribīni krietni pa maz. Cilvēku bāriem tur ar nav vietas.. .. auto ar nav kur nolikt...vispaar tur maz vietas trasei atvēlēta nez vai tas ir prāta darbs.... atceros ka labajos laikos tur blaķenēm gāza... bardaks jau no piektdienas sakaas
, 2016-08-12 13:39, pirms 8 gadiem
Taisnība. Par skatītāju vietām un autostāvvietu jāpadomā.
Foto: LaMSF

Latvijas čempionāts motokrosā startē jau šajā nedēļas nogalē Aizputē

Divas dienas, 27.-28. aprīlī, Aizputē, "Misiņkalna" mototrasē startēs "Magmum" Latvijas čempionāta pirmais posms motokrosā.
Foto: Māris Stiprais, LaMSF

Latvijas motokrosa kausa sezonu atklājuši jauniešu klašu braucēji

Sestdien, 20. aprīlī, Staicelē, "Līciema" mototrasē norisinājās Latvijas kausa pirmais posms motokrosā. LaMSF simtgades pirmais Latvijas kausa posms ir veiksmīgi atklāts ar kuplu un spēcīgu jauniešu sastāvu. Šajā posmā uz starta stājās 125 bērni un jaunieši.
Kārlis Neija. Foto: FIM Europe

Neija ar augsto ceturto vietu debitē Eiropas kvadriciklu čempionātā

20. un 21. aprīlī Portugālē, Alkeidao , "Torres Novas" mototrasē aizvadīts Eiropas čempionāta pirmais posms kvadriciklu motokrosā. Šajā posmā startēja Kārlis Neija ("Motosports Racing Team") un Kārlis Lizanders ("Saldus motoklubs").