Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Jonass: "Nemaz negaidīju, ka savu sapni piepildīšu tik drīz"

Rolands Eliņš

Jonass: "Nemaz negaidīju, ka savu sapni piepildīšu tik drīz"
Pauls Jonass un Kristers Serģis
Foto: Gints Ivuškāns/F64

Latvijas 18 gadus vecais motosportists Pauls Jonass pēc šodien iegūtās otrās vietas pasaules čempionāta motokrosā MX2 klases posmā atzina, ka vieta uz pjedestāla Latvijas posmā ir bijis viņa sapnis, kura piepildīšanos vēl sezonas sākumā viņš šogad nebija paredzējis.

"Šis ir kā sapņa piepildījums, protams, ka esmu ļoti priecīgs," pēc otrās vietas Ķeguma "Grand Prix" izcīnīšanas sacīja Pauls Jonass.

"Iepriekš, kad runājām ar Kristeru Serģi, viņš man vaicāja, kāds ir mans mērķis? Sak, es varu tev palīdzēt, taču kāds tad ir tavs mērķis?" atminējās Jonass. "Teicu, ka vēlos, lai kādreiz kāds latvietis varētu stāvēt šeit, šajā vietā (uz goda pjedestāla Ķeguma trasē). Ziniet, nemaz negaidīju, ka tas varētu notikt tik drīz. Arī šogad, pirms sezonas sākuma, domāju, ka neviens negaidīja kaut ko tamlīdzīgu, līdz ar to esmu patiešām priecīgs. Pateicos visiem, kas mani atbalstīja, KTM komandai par to, ka noticēja man un sniedza šo iespēju, savai ģimenei, abām māsām un manai draudzenei, kā arī manam menedžerim Kristeram Serģim un visiem līdzjutējiem."

Ķeguma posmā uzvaru izcīnīja Lielbritānijas pārstāvis Makss Anstijs, kurš pēc finiša nekautrējās uzteikt Jonasa sniegumu: "Vēlētos arī apsveikt Paulu. Braukt savu līdzjutēju priekšā ir vienkārši lieliski, zinu, kā tas ir, dzirdēt tik daudzu līdzjutēju atbalstu. Es visu laiku viņus dzirdēju, pat tad, kad Pauls bija man aizmugurē, dzirdēju, kā līdzjutēji dzen viņu uz priekšu (smejas)."

"Es pats savukārt vienkārši darīju savu darbu trasē. Jā, taisnība tam, ko jau kāds teica par mīksto trases segumu, taču... Lai arī smiltis bija irdenas, taču pamats zem tām bija gluds un stingrs," atzinīgi vērtēja Anstijs. "Ķegumā ir tehniska trase, jāsaka, ka puiši šeit paveikuši lielu darbu, sagatavojot trasi sacensībām, ņemot arī vērā, ka viņiem nebija pārāk daudz laika."

Nākamais MX2 posms norisināsies pēc divām nedēļām Čehijā.

Izmantotie resursi:
https://www.youtube.com/channel/UCO...
straume.lmt.lv / Sports / MXGP LATVIJA, PČ solo...

  +1 [+] [-]

, 2015-07-12 21:29, pirms 9 gadiem
Malacis un veiksmi turpmāk , Jonasss

     [+] [-]

, 2015-07-12 23:08, pirms 9 gadiem
8 no rita trase vispar bija pelkes! Labi ka lidz mx2 pirmajam braucienam pazuva! 65cc sikie vispar pa dubliem micijas!