Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Jonass uzvar Anglijas "Hawkstone International" motokrosā

Juris Grīns
Juris Grīns

Jonass uzvar Anglijas "Hawkstone International" motokrosā
Pauls Jonass
Foto: Facebook.com/paulsjonass41

"Red Bull KTM Factory Racing" komandas sportists Pauls Jonass turpina gatavoties pasaules čempiontitula aizstāvēšanai un veiksmīgi aizvadījis "Hawkstone International 2018" sacensības Lielbritānijā.

Savā otrajā 2018. gada startā Pauls Jonass ticis pie pārliecinošas uzvaras "Hawkstone International 2018" sacensībās Lielbritānijā, kur šoreiz visai stipri sniga sniegs. Gluži tāpat kā pirms 12 mēnešiem, arī šoreiz latvietis uzvarēja abos MX2 braucienos.

Jonass startēja arī Superfinālā, kur piedalās abu klašu sportisti, un izcīnīja augsto ceturto vietu, kas ir par pozīciju augstāk nekā pērn.

Abos MX1 braucienos, kā arī Superfinālā uzvarēja Jonasa komandas biedrs Džefrijs Hērlingss.

Izmantotie resursi:
redbull.com

  +1 [+] [-]

, 2018-02-12 18:06, pirms 6 gadiem
Top 6 vismaz varēja ielikt abās klasēs un superfinālā, citādi tāda paskopa info.

     [+] [-]

, 2018-02-12 22:44, pirms 6 gadiem
Pērna gada pasaules čempions, krutākais Latvijas sportists 2017.g., izcīna uzvaru, un tik "izsmeļošs raksts un intervija ar uzvarētāju", ka tam skribentam-jampampiņam, noteikti roka nogura un notirpa no lielās rakstīšanas. Kārtējo reizi atkal ņirgājas par populārāko sportistu Latvijā 2017.g.