Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Rosi izvēles priekšā - beigt karjeru vai braukt vēl divas sezonas

Juris Grīns
Juris Grīns

Rosi izvēles priekšā - beigt karjeru vai braukt vēl divas sezonas
Valentino Rosi
Foto: AFP/Scanpix

Motošosejas leģenda Valentino Rosi izvirzījis divus iespējamos karjeras scenārijus - vai nu beigt karjeru gaidāmās MotoGP sezonas izskaņā, vai arī palikt čempionātā līdz 2018. gadam.

Tāpat kā pārējiem septiņiem sportistiem, kuri pārstāv "Yamaha", "Honda", "Ducati" un "Suzuki" rūpnīcu komandas, arī Rosi līgumsaistības beigsies šī gada beigās. Rosi pārstāvētās "Yamaha" komandas vadītājs Lins Džarviss jau izteicies, ka tā sauktā "klusā sezona", kas tiek slēgti jauni līgumi, šogad solās būt neierasti interesanta.

Rosi, kuram nākamnedēļ apritēs 37 gadi, intervijā "Sky Sports Italia" izteicies, ka viņu neinteresē līgumsaistības uz vienu sezonu. Ja viņš paliks MotoGP pēc 2016. gada beigām, tad vismaz uz vēl diviem gadiem.

"Šogad iztecēs mana līguma termiņš," viņš saka. "Tāpēc ir jāizlemj, turpināt braukt vēl divas sezonas vai nē. Ja es turpināšu, tas būs uz vēl divām sezonām, jo visi līgumi tiek slēgti uz diviem gadiem."

Zināms, ka "Ducati" komanda ar piedāvājumu vērsusies pie tagadējā "Yamaha" pārstāvja Horhes Lorenso, kurš pērn kļuva par pasaules čempionu, atstājot Rosi otrajā vietā.

To, kurās komandās spēcīgākie sportisti gribēs startēt 2017. gadā, lielā mērā atkarīgs no to spējas pielāgoties jaunajām "Michelin" riepām un elektronikai. Tas nozīmē, ka pirmie līgumi varētu tikt parakstīti jau šī gada pirmajā pusē.

"Būs tāpat kā 2014. gadā, kad teicu, ka uz situāciju lūkošos pēc dažām pirmajām sezonas sacīkstēm," skaidro Rosi. "Jāpagaida, kad paies pirmās piecas, sešas sacīkstes un tad jāsāk domāt."

Izmantotie resursi:
autosport.com - the authority on Formula One,...

  +1 [+] [-]

, 2016-02-12 23:59, pirms 8 gadiem
Doktors vēl spēcīgs. Vajag turpināt!

  +1 [+] [-]

, 2016-02-13 03:22, pirms 8 gadiem
Doktoram ir jāizcīna 10 tituls un tad ar mieriīgu sirdi var beigt karjeru Kaut domāju viņš tāpat ar mierīgu sirdi beigs karjeru Citi elitē spēj noturēties 9-10 gadus un tad beidz braukt augstākajā līmenī,bet šeit džeks 9 gadus uzvarējis! Basketbols-Džordans,Formula-Šūmahers,Moto GP- Rossi. Rossi mierīgi var pielīdzināt pirmajiem diviem.

  +1 [+] [-]

, 2016-02-13 11:17, pirms 8 gadiem
Doktoram vel ir nepadarīs darbiņš jādabūt 10 tituls un janeitralizē divi jampampiņi Lorenzo un Markezs FORZA ROSSI