Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

"Ducati": "Mēs neatteiksim Stouneram, ja viņš gribēs braukt mūsu komandā"

"Ducati": "Mēs neatteiksim Stouneram, ja viņš gribēs braukt mūsu komandā"
Keisijs Stouners
Foto: AFP/Scanpix

Lai arī 2007. un 2012. gada MotoGP pasaules čempions Keisijs Stouners atzinis, ka viņa prioritāte nav atgriezties MotoGP čempionātā, ''Ducati'' vienība atzina, ka tā ļaus pilotam startēt pasaules čempionātā, ja viņam būs tāda vēlme.

Neskatoties uz to, ka Stouners uz motocikla kāpa pirmo reizi kopš smagā kritiena 2015.gada jūlijā, viņš sevi lieliski parādīja pirmssezonas MotoGP testos Malaizijā. Viņš bija ātrākais starp ''Ducati'' braucējiem, kas medijiem un citiem ekspertiem ļāva sākt runas par iespējamo sportista atgriešanos.

Uz jautājumu Stouneram, vai viņš, piemēram, Kataras posmā varētu kāpt uz goda pjedestāla, braucējs atzina, ka, visticamāk, nē. ''Ļaudis runā, ka varu atgriezties sacensībās, ja jau uzrādu tik labus rezultātus. Taču atcerēsimies, ka karjeru beidzu ne tāpēc, ka nebiju konkurētspējīgs (sportists noslēdza karjeru tāpēc, ka viņam nebija kaisles turpināt - aut.). Domāju, ka, ja startētu Kataras sacensībās, tad neizturētu vairāk kā piecus sešus apļus, jo neesmu labākajā fiziskajā formā. Man nav plānu sacensties,'' saka Keisijs Stouners.

Tikmēr komandas pārstāvis atzina, ka ļaus Stouneram startēt pasaules čempionātā, ja viņam būs tāda vēlme. ''Mēs viņu neņēmām ar mērķi, lai viņš startētu sacensībās, taču mēs viņam neatteiksim, ja viņš gribēs. Mūsu mērķis ir uzvarēt čempionātā, taču mēs arī nebaidāmies, ja kāds būs stiprāks par mums.''

Atgādināsim, ka ''Ducati'' komandā šogad startēs Andreā Doviciozo un Andreā Janone.

Izmantotie resursi:
Motorsport.com: F1 News, MotoGP, Le Mans...
autosport.com - the authority on Formula One,...