Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Autors: Juris Grīns

Motokrosa talants Kārlis Alberts Reišulis tiek pie "KTM" atbalsta

Motokrosa talants Kārlis Alberts Reišulis tiek pie "KTM" atbalsta
Kārlis Alberts Reišulis
Foto: motofavorits.lv

"KTM Latvija" šogad atbalstīs vienu no vadošajiem Latvijas junioriem motokrosā - Kārli Albertu Reišuli, kurš iecerējis startēt un cīnīties par augstām vietām ne vien Latvijā un Eiropā, bet arī pasaulē.

Kārlis ir vairākkārtējs Latvijas, Igaunijas un Lietuvas čempions, startējis Eiropā, uzrādot atzīstamus rezultātus, un vairākkārt pārstāvējis Latvijas izlasi dažādās starptautiskās sacensībās. Atskatoties uz Kārļa sasniegumiem un aizvadīto sezonu, nav šaubu, ka ar katru gadu ir jūtams aizvien lielāks progress.

Jau vairākus gadus "Motofavorīts" ir veiksmīgi sadarbojies ar Ventspils motoklubu "Rodeo", kas jau desmit reizes savā pastāvēšanas vēsturē ir uzvarējis Latvijas čempionātā. Tieši "Rodeo" komandas paspārnē šosezon atradīsies Kārlis un būs redzams uz "KTM 85 SX" motocikla.

Par saviem mērķiem Kārlis šosezon ir izvirzījis iekļūšanu Latvijas čempionāta pirmajā trijniekā, kā arī pirmā desmitnieka sasniegšanu Eiropas un Vācijas ADAC čempionātos, tāpat arī atrasties starp labākajiem 15 braucējiem Junioru pasaules čempionātā, kas šogad norisināsies Austrālijā.

"Esmu priecīgs pievienoties "KTM" komandai," stāsta Kārlis Alberts Reišulis. "Domāju, ka kopā ar "KTM" mēs sasniegsim izvirzītos mērķis, jo "KTM" ir pārliecinoši uzvarētāji motosporta pasaulē. Paldies "KTM Latvija" par atbalstu, kā arī motoklubam "Rodeo" un tās vadītājam Arvim Sanderam par uzticēšanos."

Izmantotie resursi:
Motofavorīts


Latvijas motokrosa braucējiem uzvaras un pjedestāli Lietuvas "Jaunatnes kausā"

Latviešu jaunie motokrosa braucēji ar panākumiem startējuši Lietuvas "Jaunatnes kausa" ("Jaunimo taure") izcīņas pirmajā posmā, kas aizvadīts Berčūnu mototrasē, netālu no Paņevežas. Mūsējiem gan uzvaras, gan pjedestāli.
Leons Kozlovskis. Foto: LMSF

Kozlovskis uzvar savā klasē Lietuvas "Cross Country" čempionātā

Lietuvas "Cross Country" čempionāta trešajā posmā, kas norisinājies Šauļos, piedalījās arī vairāki latviešu sportisti. Spēkus šajā disciplīnā izmēģināja vecmeistars Leons Kozlovskis, kļūstot par savas klases uzvarētāju.
Brāļi Daniels un Bruno Lielbārži. Foto: Kim Peters
2

Brāļi Lielbārži: "Esam labā fiziskajā formā, kā arī mentāli esam gatavi"

20. un 21. aprīlī Portugālē, Alkeidao, "Torres Novas" trasē notiks pasaules čempionāta pirmais posms blakusvāģu motokrosā un Eiropas čempionāta pirmais posms kvadriciklu motokrosā. Uz šo posmu devušies Daniels Lielbārdis un Bruno Lielbārdis, kuriem šī trase nav sveša, bet kvadriciklu braucēji Kārlis Neija ("Motosports Racing Team") un Kārlis Lizanders ("Saldus motoklubs") Portugālē startēs pirmo reizi.