Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Treniņu motokross Eriņos aizvadīts veiksmīgi

Juris Grīns
Juris Grīns

Treniņu motokross Eriņos aizvadīts veiksmīgi
Foto: x99.lv

Izskanot 2014. gada motokrosa sezonai, aizvadīts treniņu motokross kluba "Slīterāni" mājas trasē Eriņos.

Labi sagatavotajā trasē varēja vērot patiesi aizraujošus braucienus, starp braucieniem piedalīties riepu mešanas sacensībās un mazākie varēja radoši izpausties zīmējot. Treniņu motokross un kluba sezonas noslēgums tika pavadīts jaukā atmosfērā, izmēģinot kolēģu spēkratus trasē, pateicībām un novēlējumiem jaunajā sezonā.

Pēc aizvadītajām galvenajām sezonas sacensībām, tika pieņemts lēmums noorganizēt treniņu motokrosu vienā no komandas trasēm. Uz sacensībām bija ieradušies 48 sportisti.

Visās klasēs norisinājās ļoti interesantas cīņas un katrā klasē pirmais trijnieks mainījās ar katru apli. Visu klašu godalgoto vietu ieguvēji tika pie ļoti vērtīgām balviņām no mūsu atbalstītājiem. MX1 Pro klases uzvarētājs Ronalds Baldiņš par uzvaru ieguva Dunlop riepu, ko ļoti cēli uzdāvināja MX2 klases braucējam Uldim Mustim par viņa nepadošanos un cīņu līdz pēdējam metram trasē.

Treniņu motokrosa uzvarētāji:

MX65 Rūdolfs Aumeistars
MX85 Toms Virpačevs
MX2 Ingars Asma
MX2 PRO Kārlis Sabulis
MX1 Agris Antonovičs
MX1 PRO Ronalds Baldiņš
QUAD Kristaps Veinbergs
B/V Alvis Tribockis/Kaspars Krievs

Starp 1. un 2. braucienu notika riepas tālmešanas sacensības faniem un sportistiem. Līdz lielajam finālam nokļuva Reinis Purvēns un Toms Balodis. Finālā vairāk spēka bija palikuši Reinim un viņam arī uzvara un balvā „x99/Slīterāni” braucēja Rolanda Baldiņa krosa krekls.

Plānojam šogad vēl vienu treniņu krosu otrā komandas trasē „Slīterāni”, par ko informācija jau tuvākajā laikā.

Izmantotie resursi:
Jaunumi - x99