Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Motobraucējs Faneti pēc atlaišanas par sāncenša bremžu roktura nospiešanu beidz karjeru

Andrejs Siliņš

Motobraucējs Faneti pēc atlaišanas par sāncenša bremžu roktura nospiešanu beidz karjeru
Romāno Fenati
Foto: AFP / Scanpix

Itāliešu motobraucējs Romāno Fenati paziņojis par profesionāla sportista karjeras noslēgšanu pēc tam, kad "Marinelli Snipers" komanda atlaida sportistu par sāncenša bremžu roktura nospiešanu.

Jau vēstījām, ka Fenati svētdien Sanmarīno posmā, cīnoties lielā ātrumā, nospieda sāncenša, tikai 19 gadus vecā Stefano Manci bremžu rokturi. Aptuvenais motociklu ātrums tobrīd bija vairāk nekā 225 kilometru stundā. Ne vienam, ne otram neizdevās pabeigt sacīkstes, taču no fiziskiem savainojumiem sportisti izvairījās.

Fenati uzreiz saņēma melno karogu jeb diskvalifikāciju uz divām sacensībām. Tāpat 22 gadus vecais Faneti tika atbrīvots no komandas, kā arī tika anulēts līgums ar "Forward Racing" komandu, kurā motobraucējam būtu jāstartē nākamajā sezonā.

Fenati sākotnēji laida klajā paziņojumu, kurā atvainojās par notikušo, bet šodien sportists pavēstīja, ka vairs neturpinās savas gaitas motosportā. Tiesa, Fenati norādīja, ka Manci tāpat jāuzņemas vaina, jo ar savām darbībām viņš izprovocējis dažus gadus vecāko tautieti uz šādu neapdomīgu rīcību.

"Mans stāsts motosporta pasaulē ir beidzies. Es vairs nepiedalīšos sacensībās. Es rīkojos nepareizi, tā ir taisnība. Atvainojos visiem," citēts Fenati. "Taču arī viņš varēja mani nogalināt, viņš man uzbruka trīs reižu. Pēdējā notika 500 metrus pirms incidenta. Tad sapratu, ka arī man jāparāda sava sliktā puse, un tad viņš saprastu, ko tas nozīmē. Taču zvēru, ka nekad nevēlējos viņu satraumēt."

Šis incidents tikai paātrinājis to, kas, visticamāk, tāpat būtu noticis - Fenati jau domāja par karjeras beigšanu. Līgumā ar komandu sportistam bijusi iespēja pārtraukt startēt jebkurā sezonas brīdī.

Fenati šosezon sakrājis 14 punktus un pēc 13 posmiem ieņem 19. vietu pasaules čempionāta kopvērtējumā. Manci ar astoņiem punktiem ir 22. pozīcijā. Šajā sezonā vēl atlikuši seši posmi.

Izmantotie resursi:
https://www.independent.co.uk/

     [+] [-]

, 2018-09-11 18:36, pirms 6 gadiem
Drīzāk - saprata, ka ar šādu CV viņu vairs nekur nopietnā līmenī neņems un tāpēc meta mieru.

     [+] [-]

, 2018-09-11 20:06, pirms 6 gadiem
Man ir garlaicīgi((
Zēni - rakstiet. Iepazīsimies, tiksimies!
Man ir 23 gadi. Es esmu jautra! Foto un telefons profilā. Rakstiet tagad >︍>︍> 18pop.tk

     [+] [-]

, 2018-09-12 11:19, pirms 6 gadiem
Нeдавнo наткнулся на блoг чувaка который нaкачал тeло домa с помощью пояса миостимулятора, в нaчалe не поверили, нo решили с жeной пoпробовaть. Через неделю были в шоке от результaта: помeленьку уходит пузo, вырисoвываются кубики, подкачaл спину, а женa убрала в тaлии пару сaнтимeтров.Да и прикол чтo нe надо ничeго делaть простo надел и включил, да и по времени всего 20 минут в дeнь. Этo рeальнo самый лeнивый и быстрый спосoб пoхудeть и подкачаться, вoт тот блoг --- Как и зачем нас травят ПСЕВДОлекарствами от...