Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Andris Grīnfelds debijas posmā izcīna otro vietu FIM Eiropas kausā Superenduro

Gatis Liepiņš
Gatis Liepiņš

Andris Grīnfelds debijas posmā izcīna otro vietu FIM Eiropas kausā Superenduro
Foto: Robert Pairan

Latvijas triāla čempions Andris Grīnfelds savās debijas sacīkstēs izcīnījis otro vietu FIM Europe Eiropas kausā Superenduro.

Augusta beigās Andris Grīnfelds jau sesto reizi pēc kārtas kļuva par Latvijas triāla čempionu.

Šajās brīvdienās Krakovā 12 000 skatītāju klātbūtnē notika FIM Europe Eiropas kauss Superenduro, kurās pavisam kopā uz starta izgāja 75 braucēji no 22 valstīm. Kvalifikācijā no 28 braucējiem Andris aizcīnījās līdz augstajai trešajai vietai. Pirmajā braucienā Andris ieņēma otro vietu, līderim zaudējot 16 sekundes. Otrajā braucienā mūsu braucējs ierindojās trešajā vietā, no līdera atpaliekot 29 sekundes, kas divu braucienu summā deva augsto otro vietu.

''Otrajā braucienā negāja tik spīdoši, jo tika mainīta starta secība, kur pirmā brauciena labākie startēja no beigām. Otrajā braucienā no priekšpēdējās vietas aizcīnījos līdz trešajai, kas kopvērtējumā man deva otro vietu. Tas ir augstākais rezultāts, kāds mani ir bijis Eiropā un šādās sacensībās. Paldies visiem par atbalstu. Zināju, ka ar drošu braukšanu var tikt tālāk, tāpēc braucu ar galvu, lai arī nogurums pirms finālbrauciena bija jūtams,'' tā savā Facebook profilā izteicās Andris Grīnfelds.

Rezultāti:

V.BraucējsValstsMotociklsPunkti
1 .Apolle TimGERHusqvarna40
2 .Grīnfelds AndrisLAT KTM32
3 .Stefaniak MariuszPOLKTM26
4 .Jacon AdrienFRAKTM24
5 .Pearson JonathanGBRKTM21
6 .Maciej ChristianPOLKTM20
7 .Grau Sanz AlexESPGas Gas17