Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Autors: Kristaps Klaužs

Rosi atgriežas "Yamaha" komandā

Rosi atgriežas "Yamaha" komandā
Valentīno Rosi un Horhe Lorenso atkal būs komandas biedri
Foto: AP/Scanpix

Šodien oficiāli noskaidrojies, ka itāļu MotoGP zvaigzne, deviņkārtējais pasaules čempions Valentīno Rosi nākamās divas sezonas atkal startēs ''Yamaha'' komandā.

Pirms gandrīz tieši diviem gadiem itāļu MotoGP zvaigzne Valentīno Rosi paziņoja, ka viņš pāries uz ''Ducati'' komandu. Iemesli, kāpēc toreiz Rosi nolēma pamest ''Yamaha'' komandu, bija sekojuši – komandu pameta ''Yamaha'' šefs un sportistam vairs nebija motivācija braukt šīs vienības sastāvā.

Diemžēl braukšana ''Ducati'' sportistam nebija nekāda medus maize, jo līdz šim brīdim 28 sacīkstēs itālis tikai divas reizes spēja kāpt uz goda pjedestāla (otrā un trešā vieta). Lai arī ''Ducati'' visu laiku solīja veikt būtiskus uzlabojumus, Rosi pacietības mērs tomēr bija pilns un šodien noskaidrojās (to apstiprināja "Ducati" vienība), ka Rosi atgriežas ''Yamaha'' komandā, kurā sportists pirms tam brauca kopš 2004.gada.

''Šis paziņojums kārtējo reizi ir lieliskas ziņas ''Yamaha'' komandai. Jūnijā ar mums līgumu uz nākamajām divām sezonām pagarināja Horhe Lorenso, bet tagad līgumu parakstīja arī Rosi. Tagad mēs atkal varēsim startēt ar spēcīgāko sastāvu un reklamēt ''Yamaha'' marku. Darīsim visu, lai sasniegtu mūsu mērķus – uzvarēt sacīkstēs, kā arī 2013. un 2014. gadā izcīnīt čempiontitulu,'' teikts "Yamaha" paziņojumā.

Jāatgādina, ka ''Yamahas'' sastāvā Rosi izcīnīja četrus čempiontitulus (2004., 2005., 2008. un 2009.gadā), kā arī izcīnīja 46 uzvaras.

Izmantotie resursi:
autosport.com - the authority on Formula One,...


, 2012-08-10 13:19, pirms 12 gadiem
The Doctor is back
, 2012-08-10 13:59, pirms 12 gadiem
Viena no dzīvajām leģendām.
, 2012-08-10 14:30, pirms 12 gadiem
super, tagad vajadzētu atgriezties panākumiem. Par Rossi uzvarām!
, 2012-08-10 14:37, pirms 12 gadiem
fck!es ceru!2gadi pa kaaju rossim!naakamgad buus atkaal ko redzeet!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-08-10 14:41, pirms 12 gadiem
taa jau domaaju-ne velti ar marlboro šefu tikaas-taatad arii izskataas,ka yamahas buus sarkanaa kraasaa!yamaha bez rossi pat ģeneraalsponsoru atrast nevareeja!
Markuss Ozoliņš. Foto: Māris Stiprais, LaMSF

Vairāki latviešu braucēji šonedēļ startē Nīderlandes un Francijas motokrosā

Vairāki latviešu motokrosa braucēji šīs nedēļas nogalē gatavojas startēt Nīderlandes atklātajā čempionātā "Dutch Masters", kā arī sacensībās Francijā.
Tomass Šileika. Foto: Facebook.com/motokross.mxmagmum

Deviņi latviešu motokrosa braucēji startēs "ADAC MX Masters" pirmajā posmā

Nedēļas nogalē deviņi latviešu motosportisti gatavojas startēt Vācijas atklātajā motokrosa čempionātā "ADAC MX Masters". Vadošajā klasē uz starta izies Tomass Šileika.
Foto: TRS moto Latvija

Triāla sezona tiks atklāta Sauriešos

27. aprīlī Sauriešu karjerā norisināsies Latvijas čempionāta pirmais posms triālā.