Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Autors: Superkauss

Battery Superkauss komandu prezentācija Biķerniekos!

Battery Superkauss komandu prezentācija Biķerniekos!
Foto: RR Unlimited Fotoserviss

Astronomiskais pavasaris ir iestājies un Kurzemes puses apkārtnē motociklu rūkoņa un dimdoņa ir uzsākusies ar dubultu sparu, jo līdz pirmajam „Battery Superkauss” posmam ir atlicis mazāk par nedēļu. Šogad, „Battery Superkauss” sacensībām ir pieteikušies necerēti liels komandu un dalībnieku skaits, kuri piedalīsies šajās sacensībās. Šajā sakarā vēlamies informēt, ka 14. aprīlī plkst. 16.00 notiks „Battery Superkauss” lielās balvas izcīņas komandu prezentācija.

Līdzjutēji varēs tuvāk iepazīties ar komandām un sportistiem. Kā jau visi noteikti zināt „Battery Superkauss” lielā balvas izcīņas sacensības norisināsies 6 posmos ar noslēguma finālu Kandavā.
Pasākuma laikā, pateicoties „Superkauss” ģenerālsponsoram enerģijas dzērienam „Battery”, klātesošie varēs baudīt šo brīnišķīgo dzērienu ar dzērveņu garšu, kurš Latvijas tirgū ir parādījusies nesen.
Prezentācija norisināsies „Ātrumu Cilts” kartinga hallē, kura atrodas Eizenšteina iela 2, Rīga. Uz šo pasākumu jau būs arī atvērts „Ātrumu cilts” restorāns, un visi pasākuma dalībnieki, kā vieni pirmajiem varēs izbaudīt šīs virtuves novitātes, kuras pavār māksla ir speciāli domāta cilvēkiem, kam benzīns asinīs rit. Pasākumu vadīs Ģirts Timrots.

Ata Pāruma komentārs:
Noteikti prezentācijā parādīsim mūsu labāko komandas tēlu, īstenosim, kādu no mūsu idejām, lai cilvēkiem paliktu atmiņā mūsu komandas prezentācijā. Pēdējā spožākā ideja ko ir pasniedzis šis sportists no jaundibinātās komandas „AP Motokurzeme” varat aplūkot šeit.


Foto: LaMSF

Latvijas čempionāts motokrosā startē jau šajā nedēļas nogalē Aizputē

Divas dienas, 27.-28. aprīlī, Aizputē, "Misiņkalna" mototrasē startēs "Magmum" Latvijas čempionāta pirmais posms motokrosā.
Foto: Māris Stiprais, LaMSF

Latvijas motokrosa kausa sezonu atklājuši jauniešu klašu braucēji

Sestdien, 20. aprīlī, Staicelē, "Līciema" mototrasē norisinājās Latvijas kausa pirmais posms motokrosā. LaMSF simtgades pirmais Latvijas kausa posms ir veiksmīgi atklāts ar kuplu un spēcīgu jauniešu sastāvu. Šajā posmā uz starta stājās 125 bērni un jaunieši.
Kārlis Neija. Foto: FIM Europe

Neija ar augsto ceturto vietu debitē Eiropas kvadriciklu čempionātā

20. un 21. aprīlī Portugālē, Alkeidao , "Torres Novas" mototrasē aizvadīts Eiropas čempionāta pirmais posms kvadriciklu motokrosā. Šajā posmā startēja Kārlis Neija ("Motosports Racing Team") un Kārlis Lizanders ("Saldus motoklubs").