Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Jonass pirms PČ titula aizstāvēšanas startēs Anglijā

Juris Grīns
Juris Grīns

Jonass pirms PČ titula aizstāvēšanas startēs Anglijā
Pauls Jonass šogad startēs ar 1. numuru
Foto: P.Jonasa sociālie tīkli

Pēc aptuveni mēneša Lielbritānijā norisināsies ikgadējās motokrosa sacensības "Hawkstone International MX", kurās piedalīties plāno arī pagājušā gada uzvarētājs, latvietis Pauls Jonass.

Sacensības norisināsies 11. februārī pazīstamajā "Hawkstone Park" trasē, kas atrodas Anglijā, Šropšīras grāfistē. Šogad tās atbalsta vairāki lieli sponsori, un rīkotāji sola, ka līdz ar to motokross varētu būt vēl iespaidīgāks nekā līdz šim. Šobrīd aktīvi tiek strādāts pie tā, lai uzaicinājumu ierasties uz cīņu apstiprinātu pēc iespējas vairāk pasaules līmeņa braucēju.

2017. gada pasaules čempions MX2 klasē Pauls Jonass ir viens no tiem, kurš dalību jau apstiprinājis. Līdz ar to šīs būs vienas no tām sacīkstēm, kurās talantīgais latviešu motosportists piedalīsies, trenējoties un gatavojoties jaunajai pasaules čempionāta sezonai. Kā zināms, arī šogad Jonass turpinās pārstāvēt spēcīgo "Red Bull KTM Factory Racing" rūpnīcas komandu.

Tāpat cīņā "Hawkstone International MX" dosies pagājušā gada MXGP pasaules vicečempions Džefrijs Herlingss, Gotjē Polēns, Glens Koldenhofs, Tomass Kjers Olsens, Deivijs Pūtjess, Tomass Kovingtons, kā arī vietējie sportisti Makss Enstijs, Tomijs Sīrls, Džeiks Nikolss, Greiems Ērvins un Bens Vatsons. Šis motokrosa zvaigžņu saraksts noteikti papildināsies.

Pasaules motokrosa čempionāta jaunā sezona startēs vēl nepilnu mēnesi vēlāk - 4. martā Argentīnā.

Pirms gada Jonass arī startēja "Hawkstone International MX" un uzvarēja MX2 klases kopvērtējumā, toreiz pārspējot Olsenu un Kovingtonu. MX1 klasē triumfēja Makss Nagls, aiz kura palika Enstijs un lietuvietis Armins Jasikonis. Superfinālā arī uzvarēja Nagls, bet Jonass finišēja piektais.

Izmantotie resursi:
Jaunumi « Sākums - AutoEuro