Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Autors: Juris Grīns

Latvijas kvadriciklu motokrosa komanda šogad nepiedalīsies Nāciju kausā

Latvijas kvadriciklu motokrosa komanda šogad nepiedalīsies Nāciju kausā
Edgars Meņģelis
Foto: DV Racing Pics

Pēc nepilnām divām nedēļām, no 22. līdz 24. septembrim Itālijā tiks aizvadītas ikgadējās Nāciju kausa sacensības kvadriciklu motokrosā. Diemžēl Latvijas komanda provizoriskajā dalībnieku sarakstā nav atrodama.

Latvijas kvadriciklu motokrosa izlase, galvenokārt finansiālu apsvērumu dēļ, Nāciju kausa sacensības izlaidusi arī iepriekš, tomēr pēdējos divus gadus izgāja uz starta. 2015. gadā Edgars Meņģelis, Raivis Sootee un Kārlis Bole juniors atnesa mūsu komandai godalgoto otro vietu, bet pērn, kad komandā brauca Meņģelis, Kristaps Veinbergs un Jānis Saldavs, tika izcīnīta ceturtā vieta.

Provizoriskajā dalībnieku sarakstā pirms 2017. gada Nāciju kausa atrodamas 18 valstis, ieskaitot Lietuvu un Igauniju. Labas izredzes uz augstu vietu ir igauņiem, kuru sastāvā startēs Kevins Sārs, galvenais pretendents uz Eiropas čempiona titulu, kā arī Martins Filatovs un Stens Jupaščevskis. Lietuvieši uz Cignoli trasi dosies ar Domantu Vazni, Renatu Jegorovu un Martinu Čepasu ierindā.

Favorīti uz uzvaru ir francūži un holandieši. Francija Nāciju kausā uzvarēja pirms gada, bet Nīderlande triumfēja pirms diviem gadiem.

Provizoriskais dalībnieku saraksts: autoeuro.lv

Izmantotie resursi:
Jaunumi « Sākums - AutoEuro


, 2017-09-11 12:57, pirms 7 gadiem
Vai ir kāds info par blakusvāģu nāciju kausu?
Varbūt ir provizoriskais dalībnieku un valstu saraksts?
, 2017-09-11 15:32, pirms 7 gadiem
Par izlases startu nāciju kausā pilnībā atbild motofederācija. Pašiem braucējiem vai klubiem nav ne centa jāziedo ceļojumam uz Itāliju. Ja piķis nav, izlase paliek mājās un nāciju mači notiek bez latviešu bāleliņiem.
Foto: LaMSF

Latvijas čempionāts motokrosā startē jau šajā nedēļas nogalē Aizputē

Divas dienas, 27.-28. aprīlī, Aizputē, "Misiņkalna" mototrasē startēs "Magmum" Latvijas čempionāta pirmais posms motokrosā.
Foto: Māris Stiprais, LaMSF

Latvijas motokrosa kausa sezonu atklājuši jauniešu klašu braucēji

Sestdien, 20. aprīlī, Staicelē, "Līciema" mototrasē norisinājās Latvijas kausa pirmais posms motokrosā. LaMSF simtgades pirmais Latvijas kausa posms ir veiksmīgi atklāts ar kuplu un spēcīgu jauniešu sastāvu. Šajā posmā uz starta stājās 125 bērni un jaunieši.
Kārlis Neija. Foto: FIM Europe

Neija ar augsto ceturto vietu debitē Eiropas kvadriciklu čempionātā

20. un 21. aprīlī Portugālē, Alkeidao , "Torres Novas" mototrasē aizvadīts Eiropas čempionāta pirmais posms kvadriciklu motokrosā. Šajā posmā startēja Kārlis Neija ("Motosports Racing Team") un Kārlis Lizanders ("Saldus motoklubs").