Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Gatavojoties PČ posmam, Pīlādžu mototrasē notiks vērienīgas blakusvāģu sacīkstes

Juris Grīns
Juris Grīns

Sporta un atpūtas parkā Pīlādžu mototrase šī gada motokrosa sacensību sezona sāksies jau 21. maijā, kad norisināsies Sidecar Kings Kauss Retro motokrosā, kurā piedalīsies sportisti no Latvijas, pārējām Baltijas valstīm un Austrumeiropas.

Sidecar Kings Kauss Retro motokrosā norisināsies 17 klasēs: b/v Pro, b/v ar gaisa dzesēšanu, b/v Vēsture, b/v Seniori, b/v Veterāni, b/v Dāmas, b/v Juniori, Kvadri Open, Kvadri 35+, Kvadri100, Kvadri200,Kvadri200b, MX Seniori, MX Veterāni, MX Retro, MX Open, MX Dāmas.

Otro reizi trases pastāvēšanas vēsturē sacensībās būs vērojama Latvijas Motosporta federācijas (LaMSF) Kausa izcīņa Zelta Mopēdā kā arī Vecumnieku novada kausa izcīņa zālespļāvējiem.

Sacensībām tiek aicināts piedalīties ikviens sportists vai sportiste. Ja arī tomēr nav pieejams motocikls un tomēr ir vēlme mēroties spēkiem trasē, iespējams piedalīties zālespļāvēju sacensībās un pierādīt, uz ko tieši Jūsu zālespļāvējs ir spējīgs.

Ja arī neesi no lielākajiem motokrosa faniem, brauc un izbaudi motokrosa gaisotni, atpūties ar ģimeni pie ezera, parkā vai meža kafejnīcā.

Šajā sezonā Pīlādžu mototrasē jūlijā gaidāmas vēl divas motokrosa sacensības. Latvijas Grand Prix FIM Pasaules čempionāta posms blaukusvāģiem un Eiropas čempionāta posms kvadricikliem, kas norisināsies 12. un 13. augustā. Paralēli risināsies BMA Austrumeiropas čempionāts b/v ar gaisa dzesēšanu, b/v Veterāniem, b/v Senioriem, kā arī 8. un 9.jūlijā pirmo reizi Baltijā, Eiropas čempionāts motokrosā Dāmām un Eiropas čempionāta NE Zona EMX65, EMX85, kur paralēli startēs BMA Austrumeiropas čempionāts MX50 klasē.

Izmantotie resursi:
Sporta un Atpūtas parks Pīlādžu Mototrase