Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Liepiņš

Video: Pasaules MXGP čempionam iespaidīgs kritiens, krīt arī Jonass

Neveiksmīgs Nīderlandes "Grand Prix" pasaules motokrosa čempionāta posms izvērtās "Rockstar Energy Husqvarna" komandas braucējam Paulam Jonasam, kurš diemžēl abos braucienos piedzīvoja kritienus. Kā redzams šajā video, tad otrajā braucienā Pauls (video 4:40) pat vienu brīdi bija trešais, taču diemžēl pirms viena no kalniem sportists krita un atkrita uz pašām beigām. Jāatzīmē, ka otrajā braucienā iespaidīgu kritienu piedzīvoja pagājušā gada MXGP čempions Tims Gajsers (video 5:00), taču sportists spēja ātri atgriezties trasē un saglabāt otro vietu.

Foto: Māris Stiprais, LaMSF

Latvijas motokrosa kausa sezonu atklājuši jauniešu klašu braucēji

Sestdien, 20. aprīlī, Staicelē, "Līciema" mototrasē norisinājās Latvijas kausa pirmais posms motokrosā. LaMSF simtgades pirmais Latvijas kausa posms ir veiksmīgi atklāts ar kuplu un spēcīgu jauniešu sastāvu. Šajā posmā uz starta stājās 125 bērni un jaunieši.
Kārlis Neija. Foto: FIM Europe

Neija ar augsto ceturto vietu debitē Eiropas kvadriciklu čempionātā

20. un 21. aprīlī Portugālē, Alkeidao , "Torres Novas" mototrasē aizvadīts Eiropas čempionāta pirmais posms kvadriciklu motokrosā. Šajā posmā startēja Kārlis Neija ("Motosports Racing Team") un Kārlis Lizanders ("Saldus motoklubs").
Foto: LaMSF

Latvijas kausā motokrosā Staicelē startē vairāk kā 200 braucēju

Sestdien, 20. aprīlī, Staicelē, Līciema mototrasē norisinājās Latvijas kausa pirmais posms motokrosā.