Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Autors: Juris Grīns

Pirmizrādi piedzīvos filma par Paula Jonasa ceļu uz pasaules čempiona titulu

Jau šomēnes pirmizrādi piedzīvos sporta žurnālista Dāvida Ernštreita veidotā dokumentālā filma par motosportista Paula Jonasa ceļu uz vēsturisko panākumu - pasaules motokrosa čempiona titula izcīnīšanu MX2 klasē 2017. gada sezonā.

"Man ir ļoti liels prieks paziņot, ka tapusi filma par mani un manu ceļu līdz čempiona titulam," sociālajos tīklos šodien vēsta filmas galvenais varonis Pauls Jonass. "Ar nepacietību gaidu pirmizrādi un ceru, ka jums patiks!"

Filma "Pauls no Kalvenes" pirmizrādi piedzīvos sportista dzimtās Kalvenes kultūras namā šī gada 14. decembrī plkst. 19:00. Pirms un pēc seansa tikšanās ar filmas veidotājiem - režisoru Dāvidu Ernštreitu un operatoru Mārtiņu Šalmi.

"Jau nofilmējot pirmās epizodes, man bija skaidrs, ka filmas pirmizrādei jānotiek Kalvenē - vietā, kur veidojies Jonasu ģimenes spēks," izsakās filmas režisors Ernštreits. "Filmas stāsts par ģimenē ieliktām vērtībām, pastāvīgu attīstības ceļu un ziedošanos. Apsēstību par pilnveidošanās un progresa ideju. No pirmajiem nobrauktajiem metriem piemājas pļavā Kalvenē līdz motokrosa virsotnei - pasaules čempiona titulam. Šo stāstu centos radīt kā kārtējo apliecinājumu mūsu tautas spēkam - arī puika no Kalvenes var būs labākais pasaulē!"

Izmantotie resursi:
Jaunumi « Sākums - AutoEuro


Foto: LaMSF

Latvijas čempionāts motokrosā startē jau šajā nedēļas nogalē Aizputē

Divas dienas, 27.-28. aprīlī, Aizputē, "Misiņkalna" mototrasē startēs "Magmum" Latvijas čempionāta pirmais posms motokrosā.
Foto: Māris Stiprais, LaMSF

Latvijas motokrosa kausa sezonu atklājuši jauniešu klašu braucēji

Sestdien, 20. aprīlī, Staicelē, "Līciema" mototrasē norisinājās Latvijas kausa pirmais posms motokrosā. LaMSF simtgades pirmais Latvijas kausa posms ir veiksmīgi atklāts ar kuplu un spēcīgu jauniešu sastāvu. Šajā posmā uz starta stājās 125 bērni un jaunieši.
Kārlis Neija. Foto: FIM Europe

Neija ar augsto ceturto vietu debitē Eiropas kvadriciklu čempionātā

20. un 21. aprīlī Portugālē, Alkeidao , "Torres Novas" mototrasē aizvadīts Eiropas čempionāta pirmais posms kvadriciklu motokrosā. Šajā posmā startēja Kārlis Neija ("Motosports Racing Team") un Kārlis Lizanders ("Saldus motoklubs").