Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Autors: Kristaps Klaužs

Ivanovs uzvar motokrosa sacensībās Krievijā

Ivanovs uzvar motokrosa sacensībās Krievijā
Dāvis Ivanovs
Foto: Jānis Pastars

''MX Moduls'' komandas motokrosists Dāvis Ivanovs izcīnījis uzvaru Kalugas apgabala Gubernatora kausā.

Dāvis Ivanovs brīvdienās startēja Kalugas apgabala Gubernatora kausā. Kā ziņo komanda, tad mājās atvesta uzvara MX1 klasē.

Dāvis Ivanovs: "Manā klasē startēja 56 sportisti. Bija ļoti karsts. Termometra stabiņš rādīja +37 grādus. Abos braucienos startā aizbraucu kā otrais, taču abos braucienos jau pirmajā aplī apdzinu konkurentu. Esmu priecīgs, jo uzvarēju un apsteidzu arī 2015.gada Krievijas čempionu Muratovu, kurš šajās sacīkstēs palika trešais.''

Nākamais starts Dāvim paredzēts 14.augustā, kur ”Smeceres sila” mototrasē Madonā norisināsies ”Bosch Superkauss” 2016.gada sezonas trešais posms. Šogad Dāvis Ivanovs ir apņēmības pilns izcīnīt uzvaru mājas trasē un iepriecināt madoniešus, kuri būs ieradušies Dāvi atbalstīt. Pirms gada prestižākajā ”MX Pro” klasē uzvaru visos trīs finālbraucienos un posma kopvērtējumā svinēja Matīss Karro, pārspējot titulēto Igaunijas sportistu Tanelu Leoku un mājinieku Dāvi Ivanovu.

Pēc aizvadītiem diviem Superkausa posmiem Ivanovs kopvērtējumā ieņem otro vietu, atpaliekot vien no jau pieminētā Leoka.

Izmantotie resursi:
MX Moduls
Sākumlapa - Superkauss


Horhe Prado. Foto: mxgp.com

Prado: "Visvairāk noguru no pienākumiem ārpus trases"

Pasaules motokrosa čempionāta Spānijas posmā vairāk nekā pārliecinošu uzvaru guva mājinieks Horhe Prado. Ņemot vērā, ka bija jāstartē dzimtenē, sportists atzina, ka no ārpus trases veicamajiem pienākumiem ik vakaru bijis vairāk noguris, nekā braukšanas ar motociklu.

Motoklubs "Kalsnava MB" - tad un tagad

Latvijas Motosporta federācijas (LaMSF) simtgades jubilejā uzzināsim, kā šo gadu laikā ir izmainījies ilggadīgais LaMSF biedrs - motoklubs "Kalsnava MB". Klubu dibināja divi tā galvenie vadītāji, tā laika motosportisti, enduro braucēji Mārtiņš Jakovičs un Jānis Lungevičs. Klubu pirmsākumos galvenokārt vadīja un tā sportistus trenēja Jakovičs, bet pēc Padomju Savienības sabrukuma līdz pat šodienai kluba vadītājs ir Lungevičs.
Foto: mxgp.com
1

Van de Mūsdijka un "Fantic" MXGP rūpnīcas komandas ceļi šķiras

Lai gan Roans van de Mūsdijks šogad bija iecerējis debitēt MXGP klasē, noslēdzot līgumu ar "Fantic" rūpnīcas komandu, gūtais savainojums situāciju būtiski mainījis. Tagad abas puses vienojušās par sadarbības neturpināšanu.