Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Šogad nenotiks Eiropas Nāciju kauss motokrosā

Rolands Eliņš

Šogad nenotiks Eiropas Nāciju kauss motokrosā
Foto: LaMSF

Sacensību organizētāji paziņojuši, ka netiks aizvadīts Eiropas Nāciju kauss motokrosā. Tas ticis pārcelts uz nākamo gadu.

Nāciju kauss motokrosā šogad bija paredzēts rudenī Sardīnijā, Itālijā. Šajās sacensībās tradicionāli piedalās jaunie motobraucēji, kamēr uzvarētāji tiek noskaidroti izlašu konkurencē. Latvijas izlase iepriekšējā gadā Polijā ieņēma 19. vietu 20 valstu konkurencē.

Šogad Eiropas Nāciju kauss motokrosā nenotiks, ziņo tā organizētāja „Infront Moto Racing”. Tas tiek pamatots ar nesenajām pārmaiņām motokrosa PČ sezonas kalendārā, kā arī joprojām pastāvošajiem Covid-1 ierobežojumiem.

Sacensības pēc tam tiks sarīkots 2021. gadā. Eiropas Nāciju kausu motokrosā divreiz pēc kārtas ieguvusi Itālijas izlase.

Savukārt FIM organizētais Nāciju kauss motokrosā, kurā ierasti piedalās visspēcīgākie motobraucēji, šobrīd ir noteikts 27. septembrī Lielbritānijā.