Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Pārums

Liepiņš otrais Ukrainā, Daideri kopvērtējumā izslīd no trijnieka

Liepiņš otrais Ukrainā, Daideri kopvērtējumā izslīd no trijnieka
Jānis un Lauris Daideri
Foto: www.teamdaiders.lv

Ukrainā aizvadīts pasaules motokrosa čempionāta blakusvāģu klasē ceturtais posms, kurā uzvaru izcīnīja Jans Hendrikss un Tims Smeunikss, kas tādejādi kopvērtējumā ielauzās trijniekā, no tā izbīdot brāļus Daiderus, kas Ukrainā startēja ne pārāk veiksmīgi.

Abos braucienos pie uzvaras tika kopvērtējuma līderi Daniels Vilemsens/Svens Verbruge, tādejādi vēl vairāk nostiprinot līderpozīcijas. Augsto otro vietu izcīnīja Joriss Hendrikss ar Kasparu Liepiņu, bet piekto vietu ieņēma Jevgeņijs Ščerbiņins ar kantētāju Haraldu Kurpnieku.

Māris Rupeiks un Kaspars Stupelis izcīnīja astoto vietu, bet brāļus Jāni un Lauri Daiderus iegāza neveiksmīgais pirmais brauciens. Tajā viņi bija 20.vietā, otrajā spēja izcīnīt piekto, bet summā augstāk par 11.pozīciju netika. Diemžēl kopvērtējumā brāļi tagad izslīdējuši no labāko trijnieka un ir ceturtie.

Pasaules čempionāta kopvērtējums (pēc 4. no 14 posmiem)

VietaEkipāžaMotorsPunkti
1.Vilemsens/VerbrugeWSP/Zabel172
2.Hendrikss/LiepiņšWSP/Zabel162
3.Hendrikss/SmeuninkssWSP/Zabel161
4.Daiders/DaidersWSP/Zabel136
5.Ščerbiņins/KurpnieksWSP/Zabel105
............
11.Rupeiks/StupelisWSP/Zabel74

Izmantotie resursi:
sidecarcross.com


, 2011-05-08 23:33, pirms 13 gadiem
Nesapratu kaut ko,kā var posmā uzvarēt Hendrix ja abus braucienus uzvarēja Vilemsens.
, 2011-05-08 23:37, pirms 13 gadiem
udo99 rakstīja: Nesapratu kaut ko,kā var posmā uzvarēt Hendrix ja abus braucienus uzvarēja Vilemsens.
maģija
, 2011-05-09 01:15, pirms 13 gadiem
kas tas par muldu rakstu - kā kopvērtējumā var vinnēt Hendrikss/Smeuninkss, ja abos braucienos vinnē Vilemsens?! Ja raksti, tad raksti, kā ir, ja ne - izgulies!!!
, 2011-05-09 10:14, pirms 13 gadiem
nu jaa,Jaanis bishku samulsinaaja,bet pa lielam vis jau ir saprotams. prieks par Liepinu - vai kaads zin,kas notika ar daideriem pirmajaa braucienaa?
, 2011-05-09 18:44, pirms 13 gadiem
njaa, Vilis visu saliek pa plauktinjiem , un ja nedabuus traumu tad izskataas ka atkal tituls vinjam rokaas
zheel ka taa, gribeejaas jau lai brachkas ar paciinaas ar vinju...
, 2011-05-10 04:29, pirms 13 gadiem
esmu lloti paarsteigts par VERBRUGGE snigumu - 1968 gada modelis,vecis vienoziimiigi ar PAUT/EM.
Intresants duets - SCHERBININ Ewgeny/KURPNIEKS Haralds . Iespeejams Ewgeny saprot ka shitaa ir viena no peedeejaam iespeejaam pieraadiit sevi kaa por-sportistam,un izskataas ka vinniem arii saak sanaakt. brachkaam ir jaanotur ceturtaa vieta,jo HENDRICKX ir gana atri un stabili,bet kaa jau teica Sergis - WILLEMSEN par visiem ''nnigaajas''.
Rupeikam sanaak normaali zemi ieest - buus ziemu pa alpiem nodziivojis,bet kaa teica Stupelis - brauceejs labs
, 2011-05-10 11:19, pirms 13 gadiem
Daideriem 1.br nosvila sajugs, jo ellas skruvite izkrita.... Bet Rupeiks piestradas pie stertiem un mes par vinju vel uzgavilesim!!
, 2011-05-10 19:52, pirms 13 gadiem

ka jau parasti es jau sakuma teicu ka 2 gonkas un caliem beiksies pasakums jo nekad nav viniem gajis ar to tehniki zb tas vilnis to vajag izslekt
, 2011-05-11 11:43, pirms 13 gadiem
meham zzetons! Man jau likaas ,ka vinni visi ir mehaanikki,cik nepalausis katra sesdiena vinniem beidzas ar teikumu"gatavojamies riidienas stastiem - ejam skruuveet moci". Varbuut taapeets tie kaashi arii rodaas,korkkiishi,aatrumpaarsleedzeeji un t.t . sergis vareetu noorganizeet mehaanikku parku,jo kaada jeega treneet ja nefinishee.
Leons Kozlovskis. Foto: LMSF

Kozlovskis uzvar savā klasē Lietuvas "Cross Country" čempionātā

Lietuvas "Cross Country" čempionāta trešajā posmā, kas norisinājies Šauļos, piedalījās arī vairāki latviešu sportisti. Spēkus šajā disciplīnā izmēģināja vecmeistars Leons Kozlovskis, kļūstot par savas klases uzvarētāju.
Brāļi Daniels un Bruno Lielbārži. Foto: Kim Peters
2

Brāļi Lielbārži: "Esam labā fiziskajā formā, kā arī mentāli esam gatavi"

20. un 21. aprīlī Portugālē, Alkeidao, "Torres Novas" trasē notiks pasaules čempionāta pirmais posms blakusvāģu motokrosā un Eiropas čempionāta pirmais posms kvadriciklu motokrosā. Uz šo posmu devušies Daniels Lielbārdis un Bruno Lielbārdis, kuriem šī trase nav sveša, bet kvadriciklu braucēji Kārlis Neija ("Motosports Racing Team") un Kārlis Lizanders ("Saldus motoklubs") Portugālē startēs pirmo reizi.
Foto: mxgp.com

Prado: "Viss viegli varēja aiziet nepareizajās sliedēs"

Neskatoties uz Romēna Fevra un Tima Gajsera lielisko ātrumu pasaules motokrosa čempionāta ceturtajā posmā, Pjetramuratas trasē, Itālijā jau ceturto posmu pēc kārtas nepārspēts palicis Horhe Prado. Viņam neizdevās uzvarēt pirmajā braucienā, taču triumfs otrajā nozīmēja pirmo vietu arī summā. Sportists atzina, ka viss viegli varēja noiet greizi, tomēr veiksme bija sabiedrotā. Fevrs jutis, ka otrajā braucienā var izcīnīt uzvaru, taču slidenajā trasē krita. Gajsers tikmēr ir drošs, ka viņa pirmā uzvara šosezon ir pavisam tuvu.