Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Autors: Juris Grīns

Bijušais "MotoGP" braucējs nozagta motocikla dēļ nevar startēt sacīkstēs

Bijušais "MotoGP" braucējs nozagta motocikla dēļ nevar startēt sacīkstēs
Hektors Barbera. Foto: Motorsport.com

Kādreizējais "MotoGP" pasaules čempionāta dalībnieks Hektors Barbera aizvadītās nedēļas nogalē nevarēja piedalīties motošosejas sacensībās, jo īsi pirms tam tika konstatēta viņa sacīkšu motocikla zādzība. Radušās aizdomas, ka to sarīkojis viņš pats.

Barbera startēja "MotoGP" čempionātā no 2010. līdz 2017. gadam, taču augstus rezultātus neguva - viņa lielākais sasniegums ir izcīnīta desmitā vieta kopvērtējumā. Pērn spāņu motosportists startēja "Moto2" čempionātā, bet pēc pirmajiem sešiem posmiem zaudēja vietu komandā, jo tika pieķerts braucot reibumā.

Šosezon viņš uzsāka dalību pasaules superbaiku čempionāta (WSBK) atbalsta klasē "Supersport", piedalījās pirmajos divos posmos, gūstot ceturto un septīto vietu, taču trešajā posmā savā dzimtenē Spānijā uz starta iziet nevarēja. Iemesls tam ir fakts, ka pirms iesildīšanās braucieniem tika konstatēta viņa motocikla zādzība.

Barberas pārstāvētā "Team Toth" vienība informēja policiju, kas sāka izmeklēšanu, taču motocikls aizvien nav atradies. Tāpat par vienu no aizdomās turamajiem esot kļuvis pats 32 gadus vecais sportists, lai gan nekādu sīkāku ziņu pašlaik nav.

Nevar nepieminēt, ka viņa komandai šogad ir problēmas ar līdzekļiem, jo sponsori neesot laikus veikuši norunātos maksājumus. Tas novedis pie rezerves daļu trūkuma un Barberam pat esot bijis jāstartē ar veco motoru.

Izmantotie resursi:
Autosport


, 2019-04-08 17:37, pirms 5 gadiem
Latvijas platuma grādiem zīmīgs vārds puisim!
, 2019-04-09 13:51, pirms 5 gadiem
lombardā nodevis
Markuss Ozoliņš. Foto: Māris Stiprais, LaMSF

Vairāki latviešu braucēji šonedēļ startē Nīderlandes un Francijas motokrosā

Vairāki latviešu motokrosa braucēji šīs nedēļas nogalē gatavojas startēt Nīderlandes atklātajā čempionātā "Dutch Masters", kā arī sacensībās Francijā.
Tomass Šileika. Foto: Facebook.com/motokross.mxmagmum

Deviņi latviešu motokrosa braucēji startēs "ADAC MX Masters" pirmajā posmā

Nedēļas nogalē deviņi latviešu motosportisti gatavojas startēt Vācijas atklātajā motokrosa čempionātā "ADAC MX Masters". Vadošajā klasē uz starta izies Tomass Šileika.
Foto: TRS moto Latvija

Triāla sezona tiks atklāta Sauriešos

27. aprīlī Sauriešu karjerā norisināsies Latvijas čempionāta pirmais posms triālā.