Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Muskvins uzvar Anaheimas superkrosā, Tomaks finālā piedzīvo kritienu

Juris Grīns
Juris Grīns

Muskvins uzvar Anaheimas superkrosā, Tomaks finālā piedzīvo kritienu
Marvins Muskvins (priekšplānā)
Foto: motosport.com.pt

Ar "KTM" rūpnīcas komandu pārstāvošā braucēja Marvina Muskvina uzvaru noslēdzies AMA Superkosa čempionāta pirmais posms, kas aizvadītās nedēļas nogalē norisinājās Anaheimā, ASV.

Aizvadītās trīs sezonas par AMA Superkrosa čempionāta uzvarētāju bija kļuvis Raiens Dandžijs, tomēr viņš karjeru ir noslēdzis, līdz ar to Anaheimā uz starta neizgāja. Tikmēr pirmās sacensības pēc pērn gūtās traumas aizvadīja talantīgais Kens Roksens ("Honda").

Kritienu finālbraucienā, pirms tam startā pārņemot vadību, piedzīvoja 2017. gada AMA Motokrosa čempionāta titula ieguvējs Eli Tomaks ("Kawasaki"), līdz ar to izkrītot no cīņas par uzvaru AMA Superkrosa čempionāta jaunās sezonas pirmajā posmā. Negadījuma vietu sportists gan spēja atstāt saviem spēkiem.

Pērn motokrosa sezonu pabeidzis kā vicečempions un atguvies no ceļgala traumas, Anaheimas superkrosā dominēja Muskvins. Finālbraucienā viņš otrajā vietā atstāja Džeisonu Andersonu ("Husqvarna"), trešo vietu guva Džastins Barsija ("Yamaha"), Roksens finišēja ceturtais, bet pirmo piecinieku noslēdza Vestons Peiks ("Suzuki").

"KTM" rūpnīcas komandai uzvara ne vien 450SX, bet arī 250SX klasē, kur uzvarēja Šeins Makilreits.

Šis bija pirmais no 17 plānotajiem posmiem AMA Superkrosa čempionāta sezonā. Nākamais gaidāms 14. janvārī Hjūstonā.

     [+] [-]

, 2018-01-08 12:28, pirms 6 gadiem
Pēc pirmās gonkas izskatas, ka kawasaks, katems, un husīts sitīsies par čempi un lēnām (viņš var arī ātri) džeks uz hondas.. divi eiropieši pret diviem jeņķiem..
Tās jaunās starta grīdas iņčīgas..