Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Pauls Jonass Ķegumā brauks

Anatolijs Kreipāns
Anatolijs Kreipāns

Pauls Jonass Ķegumā brauks
Paula Jonass savainojums nav nopietns un viens no MX2 klases līderiem nedēļas nogalē Latvijas GP izcīņā Ķegumā startēs.

Kopš pirmdienas vakara tas ir pilnīgi skaidrs un droši - pasaules čempionāta 12. posmā motokrosā sestdien un svētdien "Zelta zirga' trasē Ķegumā MX2 klasē brauks arī Pauls Jonass. Pēc viņa efektīgā kritiena iepriekšējā posmā jeb Zviedrijas "Grand Prix" izcīņas otrajā braucienā svētdien Udevallā par to bija bažas...

"Ķegumā startēšu pilnīgi noteikti. Pirmdien Beļģijā biju pie daktera, mani izmeklēja un secināja, ka smadzeņu satricinājuma nav. Tātad - drīkstu startēt. Otrdien bija viegls treniņš, bet jau trešdien drīkstēšu trenēties uz motocikla," telefonsarunā pastāstīja Pauls.
- Kā tev īsti gadījās tas kritiens?
- Pats vainīgs - centos pārāk "noslāpēt" tramplīnu, taču ar kādu aizķēru tramplīna spici un mani nometa no motocikla. Kaut ko saglābt vairs nevarēja. Izdevās uzreiz tikt vaļā no motocikla un tas, par laimi, man neuzkrita virsū un pat netrāpīja.
- Pirmajā braucienā Džefrijs Herlingss uzvarēja, bet tu biji ceturtais, turpretī otrajā braucienā kritāt abi, turklāt Džefrijs jau pašā sākumā...
- Viņam sanāca neliela sadursme ar Žordi Tiksjē, tad vēl motocikls nedaudz izslīdēja, trāpīja bedrītē un - gar zemi... Labi, ka savainots tikai kreisās rokas mazais pirkstiņš, tā ka arī Džefrijs Ķegumā brauks.
- Pirmajā braucienā ņēmi un aizbrauci garām Herlingsam... Subordinācija komandā nepastāv?
- Nē - kurš ir ātrāks, tas arī brauc pirmais. Divus apļus braucu aiz Džefrija, domāju, ka varbūt nevajag braukt viņam garām, bet tad redzēju, ka nāk klāt Gajsers un pārējie. Braucu garām, izdevās iegūt nelielu pārsvaru un tas arī beigās palīdzēja finišēt ceturtajam. Līdz brauciena pēdējām desmit minūtēm izdevās būt līderim, bet tad pietrūka izturības. Herlingss pēc finiša teica vien tikai to, ka es pirmajos apļos esot bijis ļoti ātrs.
- Stefans Evertss nebija ļoti dusmīgs par kritienu?
- Viņa Udevallā nemaz nebija... Nē, šoreiz īpaši dusmīgs nebija. Viņš saprata manu kļūdu, tā nebija nekāda pārgalvība. Tā kādreiz gadās.
- Vai uz Ķegumu Evertss brauks?
- Noteikti, turklāt Eiropas čempionāta finālā 65 kub.cm klasē startēs viņa dēls Liams. Tā ka trasē parādīsies Evertss trešais (Stefans tēvs Harijs arī kādreiz bija pasaules čempions - A. K.).
- Udevallā pārsteidza Vsevolods Briļjakovs no Krievijas - abos braucienos piektais...
- Tas visiem bija pārsteigums. Zinu viņu no iepriekšējām sezonām un tā viņš vēl nekad nebija braucis, tāpēc interesanti būs redzēt, ko viņš parādīs Ķegumā.
- Udevallā trase bija cieta un slidena, Ķegumā būšot smiltis...
- Udevallā trase bija pat bīstama, jo zem virskārtas bija ļoti ciets pamats un līdz ar to bija slikta saķere ar trasi. Ķegumā būs daudz citādāk, taču labākie visās trasēs brauc labi. Būs interesanti braucieni.

  +1 [+] [-]

, 2015-07-07 14:59, pirms 9 gadiem
Savā trasē jābūt uz pjedestāla...

     [+] [-]

, 2015-07-07 15:24, pirms 9 gadiem
Busu abas dienas,bus intresanti...Nevar sagaidit kad bus gonka...skaitu dienas

     [+] [-]

, 2015-07-07 17:01, pirms 9 gadiem
Es ar maukšu palūret. Svetdien tik..... A karro brauks vai nē....

     [+] [-]

, 2015-07-07 17:48, pirms 9 gadiem
markkomartins rakstīja: Es ar maukšu palūret. Svetdien tik..... A karro brauks vai nē....
nē, Karro nebrauks.
MX1 Ivanovs un Kullas EST
MX2 Jonass, Justs, iespējams Kutsar EST.
EMX250 Šileika, Sabulis, Līvs, Drevinskis, Aleksejevs, no estiem Ratseps, Magi,Jacobsen
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-07-07 19:35, pirms 9 gadiem
dale rakstīja: Augusts Justs?
Motokross vinu vairs isti nesaista Pieversies jau kadu gadu Superkrosam un gatavojas Latvija buvet trasi

     [+] [-]

, 2015-07-07 19:37, pirms 9 gadiem
markkomartins rakstīja: Es ar maukšu palūret. Svetdien tik..... A karro brauks vai nē....
Ja,reali noilgojies pec augsta limena motokrosa un zinot ka Sergim sis ir pirmais gads ka rikotajam,tad zinu ka viss bus 100% ka vajag

     [+] [-]

, 2015-07-07 19:58, pirms 9 gadiem
Arsenich rakstīja: Motokross vinu vairs isti nesaista Pieversies jau kadu gadu Superkrosam un gatavojas Latvija buvet trasi
Augusts rūpējas par jauno paaudzi un diezgan nopietni trenē bērnus ne tikai LV bet arī uz austrumu pusi. Un ja nemaldos, tad tā superkrosa trase ( nu vismaz ļoti tuvu tam) Elkšnos jau ir +/- gatava.
Reku Augusta paraugdemonstrējums - https://instagram.com/p/3Gs-a8HkKj/
https://instagram.com/p/3eOtPVt4V9/

     [+] [-]

, 2015-07-07 21:40, pirms 9 gadiem
fjodorovs rakstīja: Augusts rūpējas par jauno paaudzi un diezgan nopietni trenē bērnus ne tikai LV bet arī uz austrumu pusi. Un ja nemaldos, tad tā superkrosa trase ( nu vismaz ļoti tuvu tam) Elkšnos jau ir +/- gatava.
Reku Augusta paraugdemonstrējums - https://instagram.com/p/3Gs-a8HkKj/
https://instagram.com/p/3eOtPVt4V9/
Nu ja...savu PRO karjeru vismaz MXGP ir nosledzis un tagad citigi trenejas Supercrosa