Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Līvs Ķegumā pārstāvēs EMX250 klasi, Karro nav dalībnieku sarakstā

Juris Grīns
Juris Grīns

Līvs Ķegumā pārstāvēs EMX250 klasi, Karro nav dalībnieku sarakstā
Foto: mxgp.com

Daudzu līdzjutēju iemīļotais latviešu motokrosa braucējs Matīss Karro nav pieteicies dalībai šonedēļ Latvijā gaidāmajam pasaules motokrosa čempionāta posmam, taču ir vairāki interesanti pieteikumi EMX250 klasē.

MXGP klasē Ķegumā uz starta plāno iziet 34 braucēji, kas ir cienījams skaits, taču no Latvijas sportistu puses pārsteigumu nav, jo vienīgais startētājs ir "MX Moduls" pārstāvis Dāvis Ivanovs, kurš šogad jau piedalījies vairākos posmos.

Savukārt MX2 klasē braukt gribētāju sarakstā atrodams 31 sportists, to vidū arī "Red Bull KTM Factory Racing" komandas pārstāvis Pauls Jonass un "HSF Logistics Motosport Team" braucējs Roberts Justs. Citi latvieši nav pieteikušies.

Tikmēr pārsteidz Eiropas čempionāta klases EMX250 dalībnieku saraksts. Pirmkārt, dalībai "Zelta Zirgs" trasē sājā klasē pieteicies 81 sportists un ir skaidrs, ka visiem vietas uz starta finālbraucienos nepietiks. Cīņā dosies Tomass Šileika ("DIGA Racing") un Kārlis Sabulis ("MX Moduls"), kuri šogad brauc arī citos posmos, bet Ķegumā viņiem pievienosies arī tādi Latvijas pārstāvji kā Dāvis Līvs ("Rodeo MX Racing Team"), Kristers Drevinskis ("Rodeo MX Racing Team") un Vairis Aļeksējevs ("DAKO Ziemeļvidzeme").

Jau vēstīts, ka Eiropas čempionāta fināls Ķegumā notiks EMX85 un EMX65 klasēs. Tajās Latviju pārstāvēs trīs sportisti - Ralfs Ozoliņš (EMX65), kā arī Edvards Bidzāns un Kārlis Alberts Reišulis (EMX65).

Pasaules un Eiropas motokrosa čempionātu posms Latvijā notiks divas dienas, 11. un 12. jūlijā.

Dalībnieku saraksts: http://www.mxgp.com/news/entry-lists-–-mxgp-latvia/

Izmantotie resursi:
Jaunumi « Sākums - AutoEuro
Home | MXGP

  +2 [+] [-]

, 2015-07-07 13:59, pirms 9 gadiem
Ja...skumigi ka Karro nebus Bet kam sekot lidzi bus Bilete jau kabata uz abam dienam

     [+] [-]

, 2015-07-07 14:56, pirms 9 gadiem
Būtu bijis interesanti Karro redzēt mx2 klasē un uz ko viņš ir spējīgs kaut vai salīdzinot ar Justu.

     [+] [-]

, 2015-07-07 16:00, pirms 9 gadiem
kapēc Karro nebrauks?? varbūt pats var pateikt,kāpēc?
vai varam uzskatīt,ka zvaigzne ir norietējusi....

     [+] [-]

, 2015-07-07 17:04, pirms 9 gadiem
Eu karro kapeeeeec nebrauksi?????. Trauma vel liek manīt vai saproti ja 20 niekā netiksi... Nu cammon. Ķegumà jau nu varēji uzkapāt

     [+] [-]

, 2015-07-07 17:23, pirms 9 gadiem
Karro komandas prioritāte ir Anglijas čempis un viss. Vajadzīga arī liela dalības nauda, kura teorētiski arī bija sameklēta no LV puses, bet nav attiecīga braucamā, lai nostartētu labā līmenī. Tā info pēc visai ticama informatora.