Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Traumas dēļ sacīkstēs nevarēs piedalīties viens no ātrākajiem MX2 braucējiem

Juris Grīns
Juris Grīns

Traumas dēļ sacīkstēs nevarēs piedalīties viens no ātrākajiem MX2 braucējiem
Kalvins Vlānderens. Foto: Team HRC

"Honda" rūpnīcas komandas "Team HRC" sportists Kalvins Vlānderens nepiedalīsies šonedēļ notiekošajā pasaules motokrosa čempionāta posmā Itālijā, jo sestdien iedzīvojās savainojumā.

Tieši Vlānderens Pjetramuratas trasē sasniedza ātrāko rezultātu kvalifikācijas treniņā, taču braucot šo apli, bija pamanījies satraumēt potīti. Sportists finišu šķērsoja un ieguva pirmo starta pozīciju kvalifikācijas sacīkstēm.

Lai gan Vlānderens izgāja uz starta kvalifikācijas sacensībās, pavisam ātri viņš saprata, ja cīņa jāpārstāj. Sākumā braucējs devās uz komandas motormāju, bet pēc tam tika nodots mediķiem, kuri konstatēja, ka ir savainots mazais apakšstilba kauls, kā arī sastiepta potīte.

Tika izlemts, ka Vlānderenam jādodas uz Beļģiju, kur jau pirmdienas rītā viņam veiks operāciju, lai būtu iespējami vairāk laika atgūties.

Pasaules čempionāta kopvērtējumā holandietis pēc aizvadītiem trim posmiem MX2 klasē atrodas augstajā trešajā vietā. Līdz piektajam posmam jāgaida piecas nedēļas, līdz ar to ir cerības, ka Vlānderens varēs atgriezties cīņā par titulu jau pēc viena posma izlaišanas.

Izmantotie resursi:
mxgp.com

     [+] [-]

, 2019-04-07 18:02, pirms 5 gadiem
beidzot sc autors jēdz uzrakstīt “traumas dēļ” nevis “dēļ traumas”...