Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Britu vadošais blakusvāģu braucējs cieš smagā negadījumā

Juris Grīns
Juris Grīns

Britu vadošais blakusvāģu braucējs cieš smagā negadījumā
Breta Vilkinsona un Raiena Hamprija ekipāža. Foto: Sidecarcross.be

Sestdien notikušajos pasaules čempionāta blakusvāģu motokrosā pirmā posma kvalifikācijas braucienos Beļģijā ļoti pamatīgu kritienu piedzīvojusi vadošā britu sportista Breta Vilkinsona ekipāža, kā rezultātā gūtas smagas traumas.

Negadījums Lommelas trasē notika B grupas kvalifikācijas sacīkšu laikā. Drīz pēc starta sacensības šī notikuma dēļ nācās pārtraukt un atsākt no jauna.

Visvairāk cietis ekipāžas stūrētājs Vilkinsons, kurš nekavējoties tika nogādāts slimnīcā Genkā. Zināms, ka viņam konstatēti mugurkaula lūzumi un nepieciešama operācija. Tikmēr kantētājs Raiens Hamprijs ticis cauri ar sasitumiem un nobrāzumiem.

Pērn Vilkinsons startēja kopā ar Danielu Čemberleinu, ierindojoties astotajā vietā pasaules čempionāta kopvērtējumā, kā arī izcīnot titulu Lielbritānijas čempionātā.

Izmantotie resursi:
Jaunumi « Sākums - AutoEuro