Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Autors: Juris Grīns

Foto: Lauris Daiders uzsāk blakusvāģu motokrosa sezonu

Nedēļas nogalē Lohemas trasē norisinājās Nīderlandes atklātā čempionāta blakusvāģu motokrosā pirmais posms. Daudzām ekipāžām tās bija pirmās sacensības pēc ziemas pārtraukuma, gatavojoties pasaules čempionātam, kas startēs aprīlī, pie starta barjeras izejot tādiem pilotiem kā Etjēns Bakss, Daniels Vilemsens, Stjuarts Brauns un citiem.. Tāpat uz starta izgāja arī 2016. gada pasaules vicečempions Lauris Daiders, kurš šogad startēs ekipāžā ar beļģu pilotu Kristofu Santermansu. Foto: Luc Vanderaa | Luc Driesen | Rien Willems


Foto: Fantic Racing
1

Bijušais Jonasa komandas biedrs Bogerss pievienojas "Fantic" rūpnīcas vienībai

MXGP rūpnīcas komanda "Fantic" oficiāli paziņojusi par līguma noslēgšanu ar Braienu Bogersu, kurš līdz ar to kļuvis par pārinieku Glenam Koldenhofam.
Horhe Prado. Foto: mxgp.com

Prado: "Visvairāk noguru no pienākumiem ārpus trases"

Pasaules motokrosa čempionāta Spānijas posmā vairāk nekā pārliecinošu uzvaru guva mājinieks Horhe Prado. Ņemot vērā, ka bija jāstartē dzimtenē, sportists atzina, ka no ārpus trases veicamajiem pienākumiem ik vakaru bijis vairāk noguris, nekā braukšanas ar motociklu.

Motoklubs "Kalsnava MB" - tad un tagad

Latvijas Motosporta federācijas (LaMSF) simtgades jubilejā uzzināsim, kā šo gadu laikā ir izmainījies ilggadīgais LaMSF biedrs - motoklubs "Kalsnava MB". Klubu dibināja divi tā galvenie vadītāji, tā laika motosportisti, enduro braucēji Mārtiņš Jakovičs un Jānis Lungevičs. Klubu pirmsākumos galvenokārt vadīja un tā sportistus trenēja Jakovičs, bet pēc Padomju Savienības sabrukuma līdz pat šodienai kluba vadītājs ir Lungevičs.