Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Autors: Ints Megnis

Jonass nav pārliecināts par dalību PČ atklāšanas posmā

Jonass nav pārliecināts par dalību PČ atklāšanas posmā
Pauls Jonass. Foto: Husqvarna/Bavo Swijgers

No krustenisko saišu operācijas atlabstošā Latvijas motokrosa zvaigzne Pauls Jonass ne tikai nepiedalīsies pirmssezonas sacensībās, bet arī varētu izlaist pasaules čempionāta atklāšanas posmu, kas ieplānots Argentīnā.

2017. gadā Jonass kļuva par pasaules čempionu MX2 klasē, bet pērn viņam savu titulu neizdevās aizstāvēt, turklāt sezona noslēdzās priekšlaicīgi pēc ceļgala traumas. Starpsezonā viņš no pasaules čempionātā dominējošās KTM rūpnīcas komandas pārgājis uz "Husqvarna" komandu, turklāt šosezon debitēs MXGP klasē.

"Nē, noteikti nē," intervijā portālam "MX Large" Jonass atbildējis uz jautājumu vai piedalīsies pirmssezonas sacensībās. "Es neesmu drošs vai braukšu uz Argentīnu. Vēlos būt 100% gatavs braukšanai un nevēlos neko sasteigt."

Jaunā pasaules čempionāta sezona sāksies 3. martā Argentīnā, bet Eiropā pirmoreiz iegriezīsies ar otro posmu, kas 24. martā gaidāms Lielbritānijā. Jonass saka, ka lēmums par Argentīnu jāpieņem līdz aptuveni 20. februārim, kad komanda pakos motociklus kastēs.

Intervijā Jonass stāsta, ka pēc traumas uz motocikla atgriezies 24. janvārī. Jonass saka, ka jau viņa iepriekšējais treneris Harijs Evertss izteicies, ka latvietis ir labāk piemērots tieši braukšanai ar MXGP klases 450 kubikcentimetru motociklu nevis 250 kubikcentimetriem, kas ir MX2 ieskaitē.

"Tagad tiešām izbaudu braukšanu ar to. Ar 250 nepieciešams spiest līdz limitam, bet ar 450 vari spēlēties uz motocikla, kamēr brauc tiešām ātri, un izbaudīt to," atšķirības atklāj latvietis.

Izmantotie resursi:
https://www.mxlarge.com/news/pauls-...


, 2019-02-07 19:15, pirms 5 gadiem
Aiziet puika..husgvarniš jau ar normāls aparāts
Foto: Motorsport.com

F1 īpašnieki par četriem miljardiem eiro pērk "MotoGP" čempionātu

F1 pasaules čempionāta īpašnieki "Liberty Media" tuvākajā laikā gatavojas paziņot par "MotoGP" pārņemšanu savā paspārnē. Darījuma summa esot ap četriem miljardiem eiro.
Džefrijs Herlingss. Foto: mxgp.com

Herlingss pēc nākamās sezonas varētu noslēgt MXGP karjeru

Holandiešu motosportists Džefrijs Herlingss šobrīd vēl nav izlēmis, vai turpinās motokrosa braucēja karjeru pēc nākamā gada, kad beigsies viņa pašreizējais līgums ar "Red Bull KTM Factory Racing" komandu. Iespējams, šī viņam ir priekšpēdējā sezona pasaules čempionātā.
Foto: RS Photography

Latvijas enduro čempionāta sezonas atklāšanas posms notiks Ķesterciemā

6. aprīlī Tukuma novadā, Ķesterciema "Bušu karjerā" un tā apkārtnē notiks Latvijas čempionāta pirmais posms enduro.